Ingezonden persbericht


Tripolis Solutions breidt diensten uit naar Argentinië

AMSTERDAM (08 juli 2011) Tripolis Solutions, marktleider in e-mail, mobile en social marketing in Nederland en bekend van e-mail innovatie Pixylon voor real-time en dynamische e-mails, kondigt vandaag aan haar activiteiten uit te breiden naar Argentinië. Deze ontwikkeling past in Tripolis' visie en strategie van internationalisering.

Joost Nienhuis, CEO Tripolis Solutions: "In Argentinië gaan wij samenwerken met een lokale partner die de vestiging van Tripolis Argentinië gaat leiden. Deze samenwerking is een logische stap in de richting van verdere uitbreiding van Tripolis Solutions naar Latijns-Amerika".

Pauline Swart, Country Director Tripolis Argentina: "Internationale klanten zoals American Express, Coca-Cola, Thomas Cook en KLM werken reeds met de Tripolis Dialogue software. Met deze belangrijke stap kan Tripolis Solutions haar diensten zo specifiek mogelijk op de wensen en behoeften van de lokale Argentijnse klanten aanbieden". De twee partijen gaan nauw samenwerken en maken gebruik van elkaars expertise en reputatie in de markt. Inmiddels is de Argentijnse website online: www.tripolis.com.ar en maken de eerste Argentijnse klanten gebruik van de producten en diensten van Tripolis Solutions.

----------