Ingezonden persbericht


DLA Piper's Hendrik Bennebroek Gravenhorst benoemd tot notaris

Amsterdam, 8 juli 2011 - DLA Piper, advocaten, notarissen en belastingadviseurs maakt bekend dat Hendrik Bennebroek Gravenhorst op 17 mei jl is benoemd tot notaris te Amsterdam en dat zijn beëdiging op 7 juli jl heeft plaatsgevonden. Bennebroek Gravenhorst is partner binnen de praktijkgroep ondernemingsrecht van het kantoor, bestaande uit een team van 23 advocaten en (kandidaat) notarissen. Met deze benoeming komt het aantal notarissen bij DLA Piper in Nederland op 4.

Hendrik Bennebroek Gravenhorst (1971) studeerde Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit te Groningen en rondde vervolgens in 2001 de beroepsopleiding Notariaat af. Hij begon zijn carrière als kandidaat-notaris bij het Rotterdamse kantoor van Loyens & Loeff om vervolgens in 2007 de overstap naar DLA Piper Amsterdam te maken. Bennebroek Gravenhorst is gespecialiseerd in de notariële aspecten van het (internationale) ondernemingsrecht met een bijzondere aandacht voor het opzetten en structureren van beleggingsinstellingen. Daarnaast begeleidt en adviseert hij grote en middelgrote (internationale) ondernemingen bij fusies, overnames, splitsingen, verplaatsingen en corporate governance vraagstukken.

Richard Fens, Managing Partner bij DLA Piper Nederland: "Wij zijn zeer verheugd met deze benoeming. Het betekent een verdere versterking van de notariële praktijk binnen ons Amsterdamse kantoor en het onderstreept nog maar eens dat wij uitstekende en ambitieuze professionals in huis hebben om vorm te geven aan ons groeiscenario. De benoeming ligt geheel in lijn met de ambitie van DLA Piper's visie om de leading global business law firm te zijn".

###

Perscontacten:
Steven Nolte, PR en Media, DLA Piper, Tel: +31 (0)20 5419 630 of email steven.nolte@dlapiper.com