Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Harderwijk - Diefstal uit woning                          |

Donderdag 7 juli is er diefstal gepleegd bij een woning aan de Heinsiuslaan in Harderwijk.


Men is donderdagochtend de woning binnengeslopen terwijl de bewoner zich in de woning bevond. Hierbij is onder andere een geluidsinstallatie weggenomen. De politie heeft de insluiping in onderzoek.


2011093637

|     |Nunspeet - Politie zoekt getuigen aanrijding              |

De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat op vrijdag 24 juni rond 18.30 uur op de van F.A. Molijnlaan in Nunspeet plaatsvond. Bij het ongeval raakte een 17-jarige fietsster uit Nunspeet lichtgewond.


De fietsster kwam vanaf de Laan en wilde op de rotonde de derde afslag richting de Veluvine nemen. Hierbij werd zij door de automobiliste, die de rotonde op wilde rijden, aangereden. De fietsster is door de aanrijding ten val gekomen en raakte gewond aan haar hand. De automobiliste is na het ongeval doorgereden over de F.A. Molijnlaan in de richting van de Elburgerweg zonder haar gegevens achter te laten. Over de auto is weinig bekend behalve dat het om een kleine auto gaat.


De politie is specifiek op zoek naar twee fietsers, een man en een vrouw, die mogelijk getuigen zijn geweest van het ongeval. Een man kwam aanfietsen vanaf de F.A. Molijnlaan en vroeg na ongeval hoe het met de 17-jarige fietsster ging. Daarnaast reed er op de rotonde een fietsster vanuit de Laan richting de Elburgerweg. Mogelijk hebben beide personen het ongeval zien gebeuren. De politie vraagt hen en andere getuigen contact op te nemen via 0900-8844.


2011087936


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --