Persbericht

Citrix gepositioneerd in top-kwadranten van Gartner en Info-Tech

~ Citrix is door Gartner gepositioneerd in de leiderschapskwadrant Magic Quadrant voor x86 Server Virtualization Infrastructure en als 'Champion' in het Vendor Landscape rapport van Info-Tech ~

Vianen, 8 juli 2011 - Citrix is door onderzoeksbureau Gartner gepositioneerd in het leiderschapskwadrant Magic Quadrant voor x86 Server Virtualization Infrastructure en als 'Champion' in Info-Tech Research Group's Vendor Landscape rapport.

Het onderzoeksrapportrapport evalueert Citrix XenServer, een belangrijk component van Citrix' virtualisatie- en cloud computing strategie. Selectiecriteria voor Gartner waren het begrijpen en uitvoeren van het strategische pad voor virtualisatie door de vendor. Het volledige 2011 Magic Quadrant voor x86 Server Virtualization Infrasturcture rapport is hier te vinden.

Ook het rapport van Info-Tech heeft Citrix XenServer geëvalueerd en heeft Citrix als een van de twee vendoren in het rechterbovenste kwadrant gepositioneerd (leading product, leading vendor). Info-Tech beschrijft 'Champion' als de vendor die zeer goede toegevoegde waarde biedt, sterk aanwezig is in de markt en zich positioneert als trendsetter voor de industrie.

Rob van der Hoeven, Area VP Citrix Systems Benelux: "Citrix XenServer blijft marktaandeel winnen, gevoed door de sterke leiderschapspositie van Xen in de grootste en meest succesvolle public clouds en door onze continue innovaties om onze netwerk- en desktopvirtualisatietechnieken naar een hoger level te brengen."

Het volledige Info-Tech Vendor Landscape rapport is hier te vinden.

Het volledige, Engelstalige persbericht is hier te vinden.

Gerelateerde blogs:

* Blog: XenServer - Springing Forward (and Up and to the Right)
* Blog: Microsoft System Center & XenServer Together Opening Up the Cloud
* Blog: Seeing the Forest Through the Trees

Volg ons online

* XenServer page

* Twitter: @CitrixEvents, @XenServerArmy, #xenserver