Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Opening Faunaland Rijen

Op vrijdag 8 juli opent de wethouder van Economische Zaken van de gemeente Gilzen Rijen een geheel nieuwe Faunaland dierenspeciaalzaak. De eigenaar, Roel van Dongen, van Faunaland Rijen is geen onbekende voor de dierenspeciaalzaken branche. Roel van Dongen heeft zijn sporen in de afgelopen tien jaar ruimschoots verdiend als eigenaar van Faunaland de Leeuw in Oosterhout.

Deze nieuwe Faunaland dierenspeciaalzaak in Rijen is zeer ruim van opzet en herbergt op 220 m2 VVO assortiment. Naast de voor Faunaland gebruikelijke assortimenten als hond, kat, vogel, knaagdier en konijn biedt Faunaland Rijen extra uitgebreide assortimenten in aquarium, tropische vissen, tropische aquariumplanten en hengelsport.

Tijdens de opening zijn er diverse scherpe aanbiedingen en maakt iedere klant die meer dan 10,-- EURO besteed kans op een leuke prijs. Faunaland heeft naast scherpe aanbiedingen nog veel meer te bieden zoals deskundig advies en veel GRATIS services. Kijk voor meer informatie op www.faunalandrijen.nl

De nieuwe Faunaland positionering biedt een ijzersterke combinatie tussen service, specialisme en lokaal ondernemerschap, die de afstand tot de branchegenoten en andere kanalen zal versterken. Dat Faunaland naast deze keuzes ook voor de juiste prijs blijft staan is duidelijk.

Veranderende koopgewoonten, de grotere mobiliteit van het publiek, de hogere verwachtingen van consumenten zijn factoren die tot een verscherpte concurrentie hebben geleid. In deze ontwikkeling is een onderscheidende positionering noodzakelijk. Een positionering met duidelijke proposities is niet alleen gewenst maar ook zeer noodzakelijk. Alleen door een duidelijke positie in te nemen in de markt kan een dierenspeciaalzaak anno 2011 onderscheidend zijn.

Kiezen voor een Faunaland dierenspeciaalzaak is tevens een goede keuze aangezien huisdieren in het dagelijks leven steeds vaker als volwaardig gezinslid beschouwd worden. Een gezin in Nederland heeft nu al gemiddeld 2 tot 3 huisdieren. De ervaring leert dat huisdiereigenaren voor hun huisdier steeds vaker kiezen voor een goed, deskundig en persoonlijk advies. Door de nieuwe positionering uit te dragen speelt Faunaland in op deze veranderende marktomstandigheden en de wensen van de huisdiereigenaren.

Faunaland Rijen - Stationsstraat 75 - 5121 EC RIJEN - 0161 726198

Faunaland bestaat inmiddels ruim 15 jaar en heeft ruim 100 dierenspeciaalzaken in geheel Nederland. De organisatie is full franchise en heeft een Servicekantoor in Waardenburg. Ondernemers volgen structureel trainingsprogramma's om te kunnen blijven voldoen aan de veranderende markt. De verkoopvloeroppervlakte varieert binnen Faunaland speciaalzaken van 100-1.200 m².

***EINDE PERSBERICHT***

Noot voor de redactie (