Gemeente Anna Paulowna

Sport-, spel- en ontmoetingsdag voor kinderen met een beperking en aanhang

Op zaterdagmiddag 9 juli 2011 wordt in de Zuiderzeehal in Wieringerwerf een sport- spel en ontmoetingsmiddag georganiseerd voor kinderen met en zonder een beperking en hun ouders en/ of broertjes en zusjes. Het thema van deze middag is âTalentâ. Kinderen krijgen op verschillende manieren de kans om hun talent te laten zien. De organisatie is in handen van Moeder Take Care en Sportservice Den Helder/Schagen. Iedereen is welkom! De middag zal duren van 14.00 tot 17.00 uur en de locatie van de sport- spel en doemiddag is in en rondom Sporthal Zuiderzee, Dr. Tamsmalaan 1, 1771 AB in Wieringerwerf.

Sport en spel

Er worden voor de kinderen van verschillende leeftijden sport- en spelactiviteiten aangeboden zoals boardingvoetbal, een springkussen het stokkenvangspel en er kan een springtouw worden gemaakt. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de kegelbaan in de sporthal en nog veel meer leuks! Voor de meiden is er zelfs een nagelstyliste aanwezig! Er zal ook een stand aanwezig zijn waar u voor verschillende informatie of vragen terecht kunt. Sportschool âSport en Fitness Wieringermeerâ stelt haar ruimte beschikbaar voor de kinderen die hier gebruik van willen maken. Het vervoer van en naar het fitnesscentrum wordt geregeld.

Â

Creativiteit

Natuurlijk mogen de ouders op deze dag niet ontbreken. Zij krijgen in de Creahoek de ruimte om hun creativiteit te laten zien en gezellig bij te kletsen met andere aanwezige. Dat allemaal onder het genot van een kopje koffie/thee en een gebakje van de plaatselijke bakker. Â
Â
Â
Â
Â

Opgeven en informatie

Voor meer informatie over deze speciale dag en voor opgeven kunt u terecht op www.moedertakecare.nl.

Â

Contactpersonen:Â

Frida Struik

tel. (0227) 60 14 31

harfristruik@filternet.nl

Â

Jolanda van Rumpt

tel. (0227) 60 14 06

j.a.m.boin@quicknet.nl
Â