Ingezonden persbericht


28 maart 2011

Persbericht

Eddie Bakker geeft tijdens

vakantie Bijbelstudies

Van zaterdag 9 tot en met zaterdag 16 juli geeft Eddie Bakker bijna dagelijks een Bijbelstudie op vakantiepark De Betteld, gevolgd door een weekend met evangelist David Hathaway. Verder deze week onder anderen een concert van Victor van Riemsdijk, een ´Get Together Event´ voor vrouwen op donderdagavond, Camps4Kids en jongerenweek Royal Adventure met Martin Koornstra en team. De activiteiten vinden plaats op vakantiepark De Betteld te Zelhem, vlakbij Doetinchem.

Eddie is in 1988 als zendeling vanuit Zuid-Afrika naar Nederland gekomen. God had door Genesis 31:3 tot zijn hart gesproken: ,,Keer terug naar het land van je vaderen! Ik zal met je zijn.'' Daarop is hij met een aantal medewerkers in Nederland begonnen om de boodschap van het kruis van stad tot stad te verkondigen.

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 juli geeft David Hathaway een aantal Bijbelstudies over ´The Power of Faith´, oftewel ´De kracht van Geloof´. David Hathaway is te vergelijken met Reinhard Bonnke en Billy Graham. Hij is een voorbeeld en integere Godsman die Christus dient met pure passie. David vertrouwt volledig op God voor leiding, kracht en middelen.

Naast de Bijbelstudies van Bakker kunnen gasten van De Betteld op dinsdag 12 juli genieten van een concert van Victor van Riemsdijk en zijn band. Victor is nieuw talent van Nederlandse bodem. De uit Deventer afkomstige zanger, liedjesschrijver en aanbiddingsleider schrijft teksten die uit het leven zijn gegrepen en voor velen herkenbaar zullen zijn.

Voor jongeren heeft De Betteld het nieuwe programma Royal Adventure opgezet. Bekend jongerenspreker en jongerenleider Martin Koornstra leidt het programma waar jongeren tijdens deze vakantieweek een stap verder geholpen in hun persoonlijke relatie met Jezus. Op het programma staan een mega openingsspel, sport, jongerenbijbelstudies, talentenjacht, veel aanbidding, film en nog veel meer. Jongeren boven 18 jaar kunnen hun talenten nog verder ontplooien en zich opgeven als leider. Onder leiding van Martin Koornstra en zijn team krijgen zij onderwijs en ook nog eens een fantastische vakantieweek met een korting van wel honderd euro. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich vermaken in de kinderclub.

Het thema van het ´Get Together Event´ voor vrouwen op donderdag 14 juli is ´Be Yourself´ en start om 20.00 uur. Dit is een avond georganiseerd door New Creation met een grappig en ontroerend theateroptreden en een verrassend voorprogramma. Tijdens deze avond leren vrouwen hun gaven en talenten beter kennen.

Kijk voor meer info op www.betteld.nl. Hier kunnen mensen ook hun vakantie reserveren of een Royal-Adventureweek boeken.

Einde persbericht