Ingezonden persbericht

Populairste amateurvoetbalkampioen van Nederland groots gehuldigd

Rexona en KNVB eren amateurvoetbalclub Westervoort Vrouwen 1 met groots kampioensfeest

Westervoort, zaterdag 9 juli 2011 - De amateurvoetballers van Westervoort vrouwen 1, uit het KNVB-district Oost, hebben vandaag groots feest gevierd ter ere van hun kampioenschap. Het voetbalteam won de kampioensviering door de steun van ruim 1.900 fans bij deelname aan de online competitie 'Kampioenen worden échte kampioenen' van Rexona en de KNVB. Er werd flink uitgepakt om de populairste amateurvoetbalkampioen van Nederland te eren. Zo werden de spelers, geheel in stijl, in een vipbus vervoerd naar hun vereniging. Hier werden zij, onder toeziend oog van een grote schare vrijwilligers en fans, officieel gehuldigd door oud-international Richard Witschge. Na de huldiging konden de kampioenen samen met hun achterban genieten van een optreden van de Radio 538-deejays.

Westervoort Vrouwen 1, de populairste amateurvoetbalkampioen van Nederland van het seizoen 2010/2011, is vandaag officieel gehuldigd door oud-international Richard Witschge. Rexona en de KNVB eren de amateurvoetbalkampioenen met een groots feest, dat zij gewonnen hebben bij de online competitie Kampioenen worden échte kampioenen. Fotograaf: Bastiaan van Musscher. Klik op de afbeelding voor hoge resolutie.

"Door het mogelijk maken van een groots kampioensfeest zorgt de KNVB ervoor dat amateurvoetballers hun kampioenschap als échte kampioenen kunnen vieren. Verder wil de KNVB de amateurvoetbalteams, hun vrijwilligers en fans belonen voor hun inspanningen en hen stimuleren om zich te blijven inzetten voor deze geweldige sport en ervan te blijven genieten", aldus oud-international Richard Witschge.

Fans zorgen voor groots kampioensfeest

Vanuit het platform 'Kampioenen worden échte kampioenen' boden Rexona en de KNVB alle amateurvoetbalteams, hun vrijwilligers en supporters de kans om hun kampioensfeest als échte kampioenen te vieren. Ruim 900 teams meldden zich de afgelopen weken op www.rexonakampioenen.nl aan voor de online competitie. In elk van de zes KNVB-districten verdiende het kampioensteam met de meeste online fans een groots kampioensfeest. Dankzij de stemmen van 1950 fans is Westervoort Vrouwen 1 online verkozen tot de populairste amateurvoetbalkampioen van Nederland van seizoen 2010/2011. De kampioenen kregen vandaag niet alleen een spectaculaire huldiging, maar werden ook geheel gekleed in kampioenstenue.

"Wij zijn natuurlijk als club enorm blij dat we deze prijs hebben gewonnen. Het kampioensfeest zet naast het winnende team ook de leden en al onze vrijwilligers in het zonnetje. Onze spelers kunnen bovendien niet alleen erg goed voetballen, zij zijn ook de swingende tak van onze club. Op onze eigen feestjes zijn ze echte gangmakers!", aldus Gerrit Gudden, voorzitter van Sportclub Westervoort.

Volgend seizoen

Voor het nieuwe seizoen kunnen amateurvoetballers zich opnieuw aanmelden op www.rexonakampioenen.nl. Er zijn weer veel exclusieve KNVB-prijzen te winnen zoals voetbalclinics, trainingsmaterialen, vipkaarten voor wedstrijden van het Nederlands elftal en uiteraard een geheel verzorgd kampioensfeest.

Over Rexona en de KNVB

Rexona en de KNVB zijn het platform 'Kampioenen worden echte kampioenen' gestart om het amateurvoetbal te ondersteunen. Met bijna 1,2 miljoen leden, meer dan drieduizend voetbalverenigingen en honderdduizenden vrijwilligers en supporters is voetbal de grootste sport van Nederland, die wekelijks vele mensen verenigt. Om verenigingen te belonen voor hun inspanningen slaan Rexona, het merk voor sportkampioenen, en de KNVB de handen ineen. Vanuit het meerjarige nieuwe platform 'Kampioenen worden échte Kampioenen' maken Rexona en de KNVB het mogelijk voor amateurvoetbalverenigingen om hun kampioensfeest als échte kampioenen te vieren.

- Einde persbericht -



Ingezonden persbericht