Gemeente Breda



Woonrijp maken middenplein Haenen Noord en tijdelijk verharden toegangsweg Heijackerdreef Teteringen

De gemeente start in de week van 18 juli met asfalteringswerkzaamheden aan de bestaande bouwweg vanaf de Heijackerdreef tot aan de Bramentuin. Deze werkzaamheden duren drie dagen.

Half augustus start aannemer Van de Broek, in opdracht van de Gemeente Breda, met het woonrijp maken van het middenplein van Haenen Noord. Deze werkzaamheden zijn half oktober afgerond.

Asfalteren Heijackerdreef en bouw- en bestemmingsverkeer

De ontwikkelaar is gestart met de bouw van tien woningen langs de Haanakker. De bouw duurt ongeveer één jaar. In deze periode is het bouwterrein afgesloten met bouwhekken. Het bouwverkeer wordt naar het bouwterrein geleid via de Haanakker, deze weg wordt niet geasfalteerd.

Voor het bestemmingsverkeer van Haenen Noord blijft de Bramentuin als toegangsweg bestaan. Om de kwaliteit van deze weg te verhogen, wordt de Bramentuin vanaf de Heijackerdreef van een laag asfalt voorzien.

Na de bouw van de tien woningen wordt de toegangsweg, net als de andere delen van Haenen Noord, definitief ingericht. U wordt hierover op dat moment verder geïnformeerd via een Breda bericht.

Woonrijp maken middenplein

Het middenplein, Bramentuin 84 tot en met 96, wordt definitief ingericht, ook wordt de speelvoorziening geplaatst.

Het ontwerp van de definitieve inrichting van Haenen Noord vindt u op: www.breda.nl/gemeente/plannen-projecten/teteringen/haenennoord (onder attachment).

Bereikbaarheid

In overleg met de aannemer blijven alle woningen te voet bereikbaar. Het kan zijn dat u (tijdelijk) uw auto elders moet parkeren. De aannemer houdt u hiervan schriftelijk op de hoogte. De gemeente vraagt hiervoor uw medewerking.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer P. Wijnen, directievoerder/toezichthouder van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 48 13 of per e-mailadres: pjc.wijnen@breda.nl. Voor klachten of suggesties kunt u een e-mail sturen naar teteringen@breda.nl.

Vragen aan de gemeente?
Deel Woonrijp maken middenplein Haenen Noord en tijdelijk verharden toegangsweg Heijackerdreef Teteringen op Twitter Deel Woonrijp maken middenplein Haenen Noord en tijdelijk verharden toegangsweg Heijackerdreef Teteringen op Facebook Deel Woonrijp maken middenplein Haenen Noord en tijdelijk verharden toegangsweg Heijackerdreef Teteringen op Hyves