Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

4-7-2011

Zaterdag 9 juli muziek bij Intree Dordrecht

Wie niet kan wachten tot Big Rivers 2011 echt van start gaat moet zaterdag 9 juli zeker naar Intree aan de Spuiboulevard komen. Als opwarming voor het Big Rivers Festival zullen zaterdag 9 juli alvast twee bands optreden. De bands staan op een buitenpodium voor Intree (VVV), aan de Spuiboulevard 99 te Dordrecht.

Het programma:

11:30 - 13:00 Charley Cruz & the Lost Souls

14:00 - 16:00 The 4 Horsemen

Charley Cruz & the Lost Souls spelen catchy country/blues/pop songs. Zij halen hun inspiratie uit Americana muziek, van Hank Williams tot Calexico. Deze band komt pas echt tot zijn recht op het podium. Ga dat zien!

The 4 Horsemen is een band uit de rock/bluesscene van Groningen en bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit vier personen met ieder een imposante staat van dienst en een schat aan podiumervaring. De muziekstijl is een rauwe gepassioneerde mix van traditionele blues en eigen materiaal geserveerd met een portie rock and roll, maar alles altijd uitgevoerd in een eigen stijl. IJzersterk vakwerk en een ongepolijste benadering maken The 4 Horsemen tot een eerste klas troefkaart. Deze band houdt zich bezig met het echte werk: gemeen, ruig, soms gevoelig, maar vooral overtuigend!

Einde Persbericht

MEER INFORMATIE:

WWW.BIGRIVERS.NL




Ingezonden persbericht