Luxe woonzorgvoorziening in Nijmegen zaterdag 9 juli open voor publiek


NIJMEGEN, 20110704 -- De eerste 5-sterren woonzorgvoorziening van Nijmegen, ‘De Sterreschans’, die eind augustus 2011 wordt opgeleverd, opent zaterdag 9 juli 2011 alvast haar deuren voor geïnteresseerde ouderen.

Particuliere woonzorgorganisatie Domus Magnus renoveert en verbouwt het voormalige schippersinternaat aan de Ubbergseveldweg op dit moment tot een woonzorglocatie met 44 luxe appartementen. Achter 'De Sterreschans' worden twee vleugels gebouwd waardoor een beschutte binnentuin ontstaat. Om deze tuin te behouden, is een ondergrondse parkeergarage aangelegd. Er is veel animo vanuit Nijmegen en omgeving voor deze 5-sterren woonzorglocatie, die op 1 oktober haar deuren opent voor bewoners. Meer dan de helft van de appartementen is al verhuurd aan ouderen.

All inclusive

De huur van een appartement in ‘De Sterreschans’ varieert van € 3.250 tot € 4.450 per maand. Dat is inclusief extra zorg, service en dienstverlening zoals bijvoorbeeld een eigen chef-kok en het wekelijks klassieke concert in huis. Bewoners hoeven niet meer te verhuizen. De zorg wordt geleverd met eigen personeel op locatie.

Open dag

Op zaterdag 9 juli 2011 kunnen belangstellenden een kijkje nemen in ‘De Sterreschans’. Bezoekers kunnen het gebouw, de appartementen en de plattegronden bekijken en er worden rondleidingen gegeven.

Datum: zaterdag 9 juli 2011
Tijd: 10.30-15.00 uur
Adres: De Sterreschans, Ubbergseveldweg 117-123, 6522 HG Nijmegen