Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Terwolde- Bestelbus op z'n kant                           |

Bij een ongeval op de de Vaassenseweg nabij de Bekendijk in Terwolde is vrijdagavond 8 juli een bestelauto omgeslagen. De 19-jarige bestuurder uit Zeewolde raakte niet gewond.


Het ongeval werd rond 19.30 uur gemeld. De bestelbus lag midden op de rijbaan en de weg was voor doorgaand verkeer tijdelijk gestremd. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de bestuurder de bocht verkeerd had ingeschat. Tijdens het remmen was de lading vermoedelijk gaan schuiven. Hierdoor sloeg de bestelauto om en gleed tegen een boom. Een sleepbedrijf haalde de auto later weg.


2011094581

|     |Zutphen - Diefstal voor echte liefde                      |

Echte liefde is niet strafbaar, maar als je daar een diefstal voor moet plegen, dan ga je iets te ver. Een 18-jarige Zutphense is daarom op zaterdag 9 juli bekeurd voor baldadigheid.


De politie kreeg zaterdag omstreeks 00.50 uur een melding dat er bij een bouwmarkt aan de Pollaan in Zutphen een zak potgrond was gestolen. Agenten stelden een onderzoek in en troffen verderop een groepje feestende jongeren aan. Op de grond was met potgrond de tekst 'I love you' gemaakt. In eerste instantie wist zogenaamd niemand wie hiervoor verantwoordelijk was. Op een gegeven moment stapte een jongedame naar voren en biechtte op dat zij verantwoordelijk was voor de diefstal en de liefdesverklaring. Zij wilde haar jarige vriend verrassen. Zij heeft een bekeuring gekregen en gaat de potgrond alsnog bij de bouwmarkt betalen.


2011094628


Einde berichten

-----------------------

(





(



---- --