Gemeente Coevorden

Pendelbus tussen Coevorden NS en Plopsa Indoor

woensdag 29 juni 2011

Vanaf 10 juli 2011 rijdt op alle zaterdagen, zon-en feestdagen (en in vakantieperiodes ook op werkdagen) een pendeldienst (lijn 825) tussen station Coevorden en Plopsa Indoor en Huttenheugte. Daarmee zijn deze bestemmingen helemaal bereikbaar met het openbaar vervoer. Gemeente Coevorden heeft gezorgd voor een bushalte op korte loopafstand van Plopsa Indoor. Het voetpad is aangelegd in opdracht van Plopsa Indoor en Huttenheugte.

Aansluiting op de trein
De aankomst-en vertrektijden sluiten aan op de aankomende en vertrekkende treinen van en naar Zwolle en Emmen. De pendeldienst rijdt 's ochtends elk kwartier van 9.45 uur tot 12.15 uur van station Coevorden (en terug) en 's middags ook vier keer per uur tussen 14.36 en 17.06 uur vanaf Plopsa Indoor en Huttenheugte naar station Coevorden (en terug).

Twee kinderen gratis per Eurokaartje
Reizen met deze buslijn kan o.a. met het Eurokaartje. Bij gebruik van het Eurokaartje reizen per volwassene twee kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee. Kinderen tot en met 3 jaar reizen altijd gratis met de bus. Een Eurokaartje voor een enkele reis kost EUR 1,50.

Elk uur met lijn 25 op werkdagen
Ook op werkdagen buiten vakantieperiodes worden Plopsa Indoor en Huttenheugte bereikbaar met het openbaar vervoer. Lijn 25 tussen Zweeloo en Coevorden zal dan elk uur ook gaan stoppen bij Plopsa Indoor en Huttenheugte.