Waterschap Groot Salland


Doe mee aan Big Jump in Zwolle

Laatste wijziging: 7 juli 2011

Op zondag 10 juli, klokslag 15.00 uur springen in heel Europa mensen in het water. Zij doen mee aan de Europese manifestatie Big Jump om aandacht te vragen voor schoon water in sloten, kanalen, weteringen, plassen en rivieren.

Natuur en Milieu Overijssel en Waterschap Groot Salland organiseren de Overijsselse Big Jump aan de Potgietersingel te Zwolle. Hans de Jong, dagelijks bestuurslid van Waterschap Groot Salland geeft het startsein voor de Big Jump. Wethouder Dannenberg en directeur Godelieve Wijffels van NMO laten daarop kinderen in aquaballen te water. Kinderen kunnen tussen 15.00 en 16.00 uur gratis in aquaballen over het water lopen, krijgen visles en leren van alles over waterbeestjes.

Samenwerking
De Big Jump in Overijssel is een initiatief van Natuur en Milieu Overijssel en Waterschap Groot Salland in samenwerking met de gemeente Zwolle. Deze partijen zien de Big Jump als een verfrissende manier om bij mensen het belang van schoon oppervlaktewater onder de aandacht te brengen. Met de Big Jump roepen zij mensen op om mee te werken aan de verbetering van de waterkwaliteit.

Waterschap Groot Salland | Dr. van Thienenweg 1 | Postbus 60 | 8000 AB Zwolle | t (038) 455 72 00 | info@wgs.nl