Ingezonden persbericht


()

Een Larry King Special - Harry Potter: Het laatste deel Larry King interviewt de hoofdrolspelers van de laatste Harry Potter film, met exclusieve beelden van de nieuwe film, zondag 10 juli

In aanloop naar de première van de allerlaatste Harry Potter film, 'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2' is de cast van de film te gast bij Larry King, aanstaande zondag 10 juli om 21.00 uur. In dit speciale programma interviews met Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton, Helena Bonham Carter en Robbie Coltrane. Ook zullen enkele beelden worden vertoond uit de nieuwe film die volgende week wereldwijd in première gaat.

Verder nemen James en Oliver Phelps, die de Weasley tweeling spelen, de kijkers mee op een speciale tour door de Wizarding World of Harry Potter in het Universal Orlando Resort.

Radcliffe, die de laatste Potter film een "hell of a movie" noemt, vertelt King dat hij "huilde als een klein kind" op de laatste filmdag. De drie belangrijkste hoofdrolspelers, die hun halve leven deze rollen hebben gespeeld, vertellen hun persoonlijke verhaal aan King en beschrijven hun gevoelens nu de serie van films zijn einde nadert. "Ik was zo jong, dat het voor mij moeilijk is om me mijn leven voor de films te herinneren," zegt Watson. "Ik was nog tanden aan het wisselen toen ik voor het eerst Hermien speelde". Grint zegt dat na 10 jaar van zijn leven Ron Weasley te hebben gespeeld, het stoppen met deze rol "ronduit een grote schok was."

De reeds door velen nu al bestempeld als dé filmhit van deze zomer 'Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2' markeert het einde van de meest succesvolle reeks in de historie van de filmindustrie. De films zijn gebaseerd op een serie van 7 beststellers, geschreven door J.K. Rowling. Na 10 jaar en meer dan 6 miljard dollar aan kaartverkoop, neemt Larry King de kijkers mee op een exclusieve rondgang achter de schermen, inclusief beelden van de 'making of' en een ontmoeting met het 'special effects team' die de magische wereld op het witte doek bracht.

Speciaal voor de fans is er een uitgebreide clip van de film, die exclusief op CNN wordt vertoond.

'A Larry King Special - Harry Potter: The Final Chapter' duurt een uur en wordt uitgezonden op zondag 10 juli om 11.00 uur en om 21.00 uur.

Voor digitale beelden zie:
http://imftp.turner.com/User/ImageListing.aspx?f=89dp


---

Noot voor de redactie (