Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 06-07-2011

Televisie
YOLANTHE OP 3
Uitzending zondag 10 juli
Nederland 3 - 21.45 uur

OCTOMOM IN YOLANTHE OP 3

Zondag 10 juli is Yolanthe thuis te gast bij Nadya Suleman, beter bekend als de 'Octomom'. Zij werd twee jaar geleden op slag wereldberoemd, nadat ze een achtling op aarde had gezet. En dat terwijl ze al zes kinderen had. In YOLANTHE OP 3 een uitgebreide kijk in Nadya's complexe leven. Als alleenstaande moeder runt ze het huishouden met veertien jonge kinderen, terwijl de wereldpers haar intussen onafgebroken op de hielen zit.

Daarnaast spreekt Yolanthe met Simeon Mulder. Simeon is de Nederlandse tiener die, na zijn optreden in 'America's got talent', een ware sensatie werd in de Verenigde Staten. Verkleed als Mozart verbaasde hij de Amerikaanse jury en de meer dan tien miljoen televisiekijkers met zijn weergaloze pianospel.

YOLANTHE OP 3 is een 'new generation-versie' van de succesvolle TROS TV Show. In het programma portretteert Yolanthe wekelijks een keur aan (inter-)nationale prominenten. Op eigenzinnige wijze schetst ze een beeld van haar beroemde gasten uit de wereld van entertainment, sport, muziek en film. Bij de selectie van de hoofdpersonen staat voorop dat ze door hun bijzondere talent iets hebben weten te bereiken waar de meeste jongeren van dromen.

Voor meer informatie: www.tros.nl/yolantheop3