Ingezonden persbericht


Datum: 16 juni 2011

SPEEL MEE MET DE RTV RIJNMOND TOURQUIZ

Op zondag 10 juli a.s. gaat de eerste RTV Rijnmond Tourquiz van start. In deze quiz gaat RTV Rijnmond op zoek naar de grootste tourkenner van de regio Rijnmond, maar ook deelnemers van buiten de regio zijn welkom. Naast de mogelijkheid om deze titel te winnen, ontvangt het winnende koppel de hoofdprijs: twee racefietsen van topkwaliteit. Voor de overige koppels zijn er nog meer mooie prijzen te veroveren en komt de tourliefhebber op deze dag geheel in de sfeer van de Tour de France.

De RTV Rijnmond Tourquiz wordt gehouden tijdens de live uitzending van Radio Rijnmond Sport vanaf locatie bij Van der Valk Hotel Ridderkerk. De uitzending is van 13.00-18.00 uur. De RTV Rijnmond Tourquiz gaat om 13.30 van start en duurt tot 17.30 uur. Gastpresentatrice deze dag is Leontien van Moorsel.

Tijdens de quiz zijn er uiteraard schermen aanwezig waarop de touretappe van deze dag gewoon gevolgd kan worden.

Iedereen mag meedoen, deelname gaat per koppel, het inschrijfgeld bedraagt E 20,-- per koppel. Alle deelnemers ontvangen een wielershirt, 2 consumptiebonnen en diverse hapjes.

Inschrijven kan via tourquiz@rijnmond.nl onder vermelding van namen, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres, woonplaats.

De RTV Rijnmond Tourquiz is een initiatief van Hans-Jörgen Nicolai (DEGROTETOURQUIZ.NL) en RTV Rijnmond.

------------------------------------EINDE BERICHT------------------------------------