Politie Limburg-Noord

Steen tegen ruit bij politiebureau Venray


Datum: 10-07-2011
Tijd bericht: 10:46
Plaats: Venray

Onbekenden hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag geprobeerd om een steen door een ruit te gooien van het politiebureau aan de Leunseweg. In de nacht van zaterdag op zondag werd opnieuw iets tegen dezelfde ruit aangegooid. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen die iets hebben gezien of meer kunnen vertellen over deze zaak.

In de nacht van vrijdag op zaterdag zaten agenten even na 2:00 uur achter de ruit in gesprek met iemand. Plotseling hoorden zij een doffe klap tegen de ruit, waarna de agenten direct naar buiten gingen om de daders te pakken. Zij waren er toen al vandoor. Getuigen hebben drie jongens weg zien rennen. In de omgeving werd een onderzoek ingesteld, maar de jongens werden niet meer aangetroffen. De ruit raakte beschadigd, maar de steen is er niet doorheen gegaan. Niemand raakte gewond.

Dezelfde ruit was in de nacht van zaterdag op zondag even voor half twee opnieuw het doelwit. Ook daarbij werd iets tegen de ruit gegooid die daardoor verder barstte, maar niet helemaal kapot ging. Toen zat er niemand in de betreffende ruimte. De politie onderzoekt of er een verband is tussen beide zaken. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

2011064832
2011065161