Politie Twente

20-jarige overleden
Rijssen
De 20-jarige Wierdenaar die heden ochtend (zie onderstaand persbericht) in kritieke toestand is overgebracht naar het ziekenhuis, is overleden. Zoals in onderstaand persbericht staat beschreven, moet onderzoek uitwijzen wat de oorzaak is. Het Team Grootschalig Opsporing, dat op dit moment uit 18 rechercheurs bestaat, heeft de zaak in onderzoek.

Persbericht 10 juli 2011, 08.55 uur. Man in kritieke toestand na ruzie Rijssen
Op 10 juli omstreeks 03.45 uur krijgt een 20-jarige man uit Wierden ruzie in een uitgaansgelegenheid aan de Morsweg in Rijssen, waarna hij in kritieke toestand moet worden overgebracht naar het ziekenhuis. Politie Twente is een onderzoek gestart en heeft vijf mannen uit Rijssen (17, 21 en drie van 18 jaar) aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politie arrestantencentrum. Uit dit onderzoek moet de aanleiding, toedracht en betrokkenheid van eenieder duidelijk worden.

Tevens worden bezoekers die getuige zijn geweest of foto's hebben gemaakt van dit incident en nog niet met de politie hebben gesproken, opgeroepen zich alsnog te melden. Dit kan via 0900-8844 of mailen naar info@twente.politie.nl

(2011065291)



Politie Twente