Carmen in TV Programma “Next Hair Guru”


HEERENVEEN, 20110708 -- Carmen is vanaf september iedere zondagavond te zien in het nieuwe Net5 Programma “Next Hair Guru”. De opnames beginnen aanstaande zondag 10 juli. Nederlands beste kappers gaan met elkaar de strijd aan om door te breken als ‘de beste haarstylist van Nederland’. De kandidaten zullen iedere aflevering een styling opdracht vervullen en diverse uiteenlopende coupes creëren. De kapsels zullen gestyled worden met behulp van een ruim assortiment Carmen producten. Alle 10 eindkandidaten krijgen een toolbox met daarin o.a. een Carmen krulset, haardroger, blaaskrulborstel, stijltang, krultang en tondeuse.

Next Hair Guru
Met uitdagende opdrachten in een professionele setting worden de meest getalenteerde kappers van Nederland geprikkeld om alles uit de kast te halen en daarmee de mooiste kapsels te creëren. Onder begeleiding van onder andere international session stylist Ilham Mestour kunnen ze hun carrière naar het hoogste niveau tillen. De winnaar krijgt de mogelijkheid om in één keer door te breken als haarstylist van de sterren voor modeshows, fotoshoots en reclamecampagnes.

Carmen
De samenwerking met Net5 en hoofdsponsor Keune is een logische stap: Carmen is al jaren toonaangevend op de personal care markt en biedt producten voor iedereen die het beste voor haar haar wil. De producten zijn uitgerust met de laatste technologieën (denk aan een IONEN functies, keramische platen, professionele gebruikersknoppen) en uitgevoerd in moderne vormgeving.

Het programma wordt de komende maand opgenomen op locaties in binnen- en buitenland. Net5 zal het programma groots aankondigen met een promotiecampagne op tv. Het programma wordt vanaf september 2011 tien weken op de zondagavond uitgezonden.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.carmen.nl, volg ons ook via twitter: www.twitter.com/curlpower en tweet over het programma via #hairguru.





Carmen