Politie Brabant Zuid-Oost

Politiesteunpunt dicht tijdens vakantieperiode

Son en Breugel, 29-06-2011 o Het politiesteunpunt in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Son en Breugel gaat dicht tijdens de vakantieperiode. Die loopt van maandag 11 juli t/m vrijdag 19 augustus.

Bureau Best geopend

Het politiebureau aan de Raadhuisstraat 20 in Best blijft in die periode wel open volgens de normale openingstijden (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur, zaterdag 10.00-16.00 uur, zon- en feestdagen gesloten). Iedereen uit Son en Breugel kan daar terecht.

Aangifte op afspraak

Tijdens de zomersluiting blijft het wel mogelijk om op afspraak een aangifte te doen op het politiesteunpunt in het gemeentehuis van Son en Breugel. Om een afspraak te maken neemt u contact op met de politie in Best via het algemene politienummer 0900-8844. Gezamenlijk kijken we dan naar een geschikte datum om in Son en Breugel af te spreken.

Minder bezoek

De afgelopen jaren heeft de politieafdeling Best-Oirschot-Son en Breugel gemerkt dat het bezoek aan het politiesteunpunt in de vakantiemaanden terugloopt. Daarom is het steunpunt vorig jaar tijdens de vakantie ook dichtgegaan. Dit betekent niet dat we de burger niet goed van dienst kunnen zijn. Door de sluiting kunnen de beschikbare agenten meer op straat werken. De politie rekent dan ook op het begrip van de inwoners van Son en Breugel.

Informatie

Deze informatie staat ook op de website van de politie in Son en Breugel (www.politiesonenbreugel.nl). Via deze website kan ook van bepaalde delicten aangifte worden gedaan. Mensen met vragen kunnen ook bellen met het algemene politienummer 0900 - 8844 en vragen naar de politie in Best-Oirschot-Son en Breugel.