Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD)

11 juli: Gratis inspiratieavond voor modeprofessionals


01/07/2011

In de Mode on Tour organiseert op 11 juli weer een gratis inspiratieavond. Voor de modeprofessional die het uiterste uit zichzelf of uit het team wil halen.

In de Mode On Tour trekt steeds weer volle zalen! Daarom organiseren we op 11 juli in Bussum opnieuw een gratis inspiratieavond.

Durf jij te dromen?
Werk je in de mode en is je werk je passie? Wil je alles uit jezelf en uit je team halen? Ben je ook nog eens een jeansfreak? Dan hebben we de perfecte avond voor je! In de Mode organiseert voor modeprofessionals een inspiratieavond die in het teken staat van `Tijd voor jezelf, tijd voor je team.'

We laten je kennismaken met twee vakmensen met een aanstekelijke ambitie.

Herman Kruis coachte het Nederlands dames hockeyteam in 2008 naar Olympische goud. Ze wonnen dankzij doorzettingsvermogen, persoonlijke doelen en ijzersterk teamwork. Hoe kreeg hij elf eigenwijze meiden zover?

Mode professional James Veenhoff is oprichter van de Amsterdam International Fashion Week. Nu heeft hij een nieuwe missie: House of Denim; een heuse Jeans Academy gewijd aan duurzame jeans. Waar komt de motivatie vandaan om zo'n prestigieus project te starten?

Je gaat naar huis met een hoofd vol inspiratie. Bovendien maak je kans op een van de gratis inspirerende workshops t.w.v. EUR 1000,- .Ze gaan over teamwork of effectieve communicatie en je kunt er met je hele team heen. Dus kom naar Spant! In Bussum en neem zoveel mogelijk collega's mee!

Bussum maandag 11 juli 19.30 uur
Kijk voor het volledige programma en voor het inschrijven op de In de mode site