Saxion
BR>

wo 06 juli 2011

Saxion organiseert Summerschool Ondernemerschap

Om studentondernemerschap nog meer te stimuleren organiseert Saxion in samenwerking met Kennispark Twente van 11 tot en met 15 juli 2011 de Summerschool Ondernemerschap.

Bij Saxion in Deventer, Apeldoorn en Enschede wordt serieus werk gemaakt van het ondernemerschap van studenten. Uit onderzoek is gebleken dat de hogeschool meer dan vierhonderd studenten telt die naast hun studie actief zijn als ondernemer.

Eigen businessidee
Gedurende vijf dagen krijgen maximaal vijfentwintig ondernemende studenten de mogelijkheid om hun eigen businessidee te concretiseren. Dat gebeurt niet in de vorm van traditionele lessen, maar met hulp van praktijkervaring en coaching uit het bedrijfsleven. Strategievorming, financiering, visieontwikkeling, netwerken, commercie, marketing en communicatie: alle aspecten van ondernemerschap komen deze week aan bod.

Studenten van alle opleidingen binnen Saxion mogen deelnemen. Daarnaast staat inschrijving voor de Summerschool open voor studenten van de Universiteit Twente.

Naast Kennispark Twente wordt dit initiatief gesteund door Switch, Kamer van Koophandel en Young Business Professionals.

Meer informatie over de Summerschool Ondernemerschap >>