Gemeente Tytsjerksteradiel


Informatiebijeenkomsten watergebiedsplan Twijzel e.o.

Wetterskip Fryslân is bezig met het ontwikkelen van watergebiedsplannen. Eén van die plannen is het watergebiedsplan Twijzel en omstreken. Een deel van de gemeente Tytsjerksteradiel valt binnen dit plan. Op 11, 12 en 13 juli a.s. organiseert Wetterskip Fryslân informatiebijeenkomsten over dit plan.

undefined

Tijdens deze bijeenkomsten vertelt het Wetterskip waarom zij een watergebiedsplan opstelt en welke knelpunten er zijn in het waterbeheer van het landelijke gebied voor landbouw- en natuurgebieden en rond de bebouwing.

Programma

De bijeenkomsten bestaan uit een inloopmarkt en een plenaire presentatie over het watergebiedsplan. Tussen 18.00 en 19.30 uur kunt u op de inloopmarkt de plannen bekijken en bespreken met de medewerkers van Wetterskip Fryslân. Van 19.30 tot 20:15 uur vindt de plenaire presentatie plaats, aansluitend kunt u nog tot 21.00 uur een bezoek brengen aan de inloopmarkt.

Uw mening

Wetterskip Fryslân hoort graag uw mening. Welke knelpunten in het huidige waterbeheer herkent u in uw omgeving en welke ontbreken er. Ook zijn zij nieuwsgierig naar eventuele oplossingen voor de knelpunten.

Meer weten?

U bent van harte welkom op de bovengenoemde data om uw inbreng te geven aan dit watergebiedsplan. Kaarten kunt u alvast bekijken op de website.

Mocht u vooraf nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Ytzen Faber, projectleider van het watergebiedsplan, e-mail: yfaber@wetterskipfryslan.nl of via tel. nr. (058) 292 22 22.
* uitnodiging streekbijeenkomst.pdf (1,5 MB)

groen-foon Wilt u ons bellen:
14 0511 (geen netnummer)
Maandag tot en
met donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 16.30

groen-mail Wilt u ons schrijven of mailen:
Postbus 3, 9250 AA Burgum
gemeente@t-diel.nl