Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Politie start onderzoek naar overval supermarkt
Publicatiedatum: 11-7-2011 9:35:42

ARNHEM - Twee onbekende mannen hebben maandagochtend 11 juli een supermarkt aan de Honingkamp in Arnhem overvallen. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden.

Rond half negen kwamen de twee mannen de winkel binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen of iets dat daar op leek, werd het aanwezige personeel bedreigd. Een aantal medewerkers werd daarbij enige tijd vastgebonden. Daarbij raakte verder niemand gewond. Het zou gaan om twee mannen met een getinte huidskleur. Een van de mannen was rond de 1,80 meter lang en de andere man was kleiner en had een dikker postuur. Nadat de mannen de zaak hadden verlaten werd de politie gewaarschuwd, die direct een onderzoek heeft ingesteld. Het is vooralsnog niet duidelijk of er iets is buitgemaakt. De politie komt graag in contact met eventuele getuigen van deze overval. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800 - 7000.

Offensief tegen overvallen
Burgers en ondernemers worden opgeroepen verdachte situaties te melden bij en informatie te geven aan de politie op 0900-8844. Als men anoniem wil blijven, kan men bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Men kan ook mailen met het overvallenteam:
overvallenteam@gelderland-midden.politie.nl.
Verder worden zij opgeroepen kennis te nemen van informatie over hoe men overvallen kan voorkomen.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---