Saxion
BR>

ma 11 juli 2011

Saxion gaat ruimte in CODA huren

Saxion gaat een locatie bijhuren in Apeldoorn om de groei van studenten en de komst van een nieuwe opleiding in Apeldoorn op te kunnen vangen. Het gaat hier om de locatie CODA (Bibliotheek Museum Archief).

Door de groei van het aantal studenten en de komst van de opleiding Security Management, die vanaf het nieuwe studiejaar in Apeldoorn van start gaat, is de locatie aan de Kerklaan niet meer toereikend. Saxion heeft de afgelopen jaren dankbaar gebruik gemaakt van ruimte in Menorah en Orpheus die incidenteel werd gebruikt.

Vanaf het nieuwe studiejaar huurt Saxion een vleugel in CODA in Apeldoorn, om zo de groei in het onderwijs op te kunnen vangen. De nieuwe ruimte ligt dicht bij de locatie aan de Kerklaan, waar het Hoger Hotelonderwijs gevestigd is. Dit is praktisch voor de studenten.

CODA biedt een inspirerende omgeving en biedt ook mogelijkheden voor inhoudelijke samenwerking. Saxion en CODA zijn enthousiast over de samenwerkingsmogelijkheden. In de zomervakantie wordt de vleugel van CODA verbouwd en kan met ingang van het nieuwe studiejaar in gebruik genomen worden.