Gemeente Kapelle

Bewegend Kapelle organiseert weer zomeractiviteiten

De zomervakantie is begonnen en daarom organiseert Bewegend Kapelle in Schore, Kapelle-Biezelinge en Wemeldinge weer leuke zomeractiviteiten voor iedereen vanaf 6 jaar. Jong en oud, iedereen is van harte welkom. We hebben spetterende activiteiten zoals sumoworstelen, tobbedansen (op een opblaasbare waterglijbaan) en een heus piratenfestijn.

De activiteiten beginnen om 13.30 uur en eindigen om 16.30 uur. Je mag komen wanneer je wilt en deelname aan de activiteiten is helemaal gratis. De activiteiten vinden buiten plaats. In geval van slecht weer verplaatsen we de activiteit (met eventueel aangepast programma) naar de gymzaal (Molenvate, Burgemeester van Sas of gymzaal dorpshuis Schore). In de activiteitenkalender vind je een overzicht van de activiteiten, waarin je kunt zien wanneer en waar de activiteiten zijn.

Eerste activiteit
Op dinsdag 19 juli 2011 staat de eerste zomeractiviteit op de planning: sumoworstelen op het plein voor het dorpshuis in Schore. Je tegenstander ziet er angstaanjagend sterk uit met zijn dikke lijf. Maar schijn bedriegt: hij draagt een schuimrubberen pak, net als jij. Jullie gaan als zwaarlijvige Japanners de strijd met elkaar aan. Wie werkt bij het sumoworstelen de tegenstander als eerste tegen de grond of buiten de ring? Nadat je dikke pret hebt gehad met het sumoworstelen, kun je je uitleven op het springkussen of met leuke sportieve spelletjes.

Meer informatie
Meer informatie kun je vinden op www.kapelle.nl > Zorg en Welzijn > Activiteitenkalender of verkrijg je via Ellen Jansen, e.jansen@kapelle.nl of 0113 â 33 32 03.
Â