Gemeente Breda

Verwijderen tijdelijke huisvesting 1e Rith

De aannemer start op 11 juli met het verwijderen van de tijdelijke huisvestingen van basisschool de 1e Rith aan de Hoveniersstraat en de Klompenmakerstraat.

Tijdelijke huisvesting Hovenierstraat

Op het schoolplein staan twee lokalen die dienst doen als tijdelijke huisvesting voor de 1e Rith.
In verband met de nieuwbouw zijn deze overbodig geworden, daarom worden de units verwijderd.
Op maandag 11 juli start de aannemer met de demontage van de units. Op woensdag 13 juli worden de units afgevoerd. De Hovenierstraat is deze dag `s ochtends afgesloten voor autoverkeer.

De gemeente vraagt uw medewerking

Tijdens de afsluiting:

* kunnen in de Witwerkerstraat auto's die voor de kraan staan niet meer weg. De kraan staat
ter hoogte van huisnummer 3 tot en met 9,

* mag er in de Witwerkerstraat alleen geparkeerd worden in de parkeervakken. Dus niet langs de weg,

* mogen er in de Schrijnwerkerstraat ter hoogte van huisnummer 11 tot en met 29 geen auto's staan.

De gemeente en de aannemer zijn zich ervan bewust dat deze werkzaamheden hinder opleveren en vragen hiervoor uw begrip.

Na afvoer van de units wordt het terrein aan de aannemer van de school overgedragen. De school gaat vervolgens het terrein inrichten als schoolplein met parkeergelegenheid.

Tijdelijke huisvesting Klompenmakerstraat

Op het terrein staan lokalen die dienst doen als tijdelijke huisvesting voor de 1e Rith. In verband met de nieuwbouw zijn deze overbodig geworden, daarom worden deze units verwijderd.

Wat gaat er gebeuren

Op maandag 15 augustus start de school met verhuizen. Op donderdag 18 augustus start de aannemer met de demontage van de units. Op maandag 22 augustus en dinsdag 23 augustus worden er rijplaten gelegd waarover de units worden afgevoerd. (Direct belanghebbenden ontvangen vlak voor deze werkzaamheden nog een Breda bericht als herinnering.)

De gemeente vraagt uw medewerking

Om ruimte te creëren en te zorgen voor een veilige doorgang van de vrachtwagens vragen wij u om op maandag en dinsdag 22 en 23 augustus de drie parkeerplaatsen in de bocht bij de Plateelbakkerstraat en de Pottenbakkerstraat vrij te houden en in de Plateelbakkerstraat slechts aan één zijde te parkeren. De route voor het afvoeren is via Plateelbakkerstaat-Burgemeester Sutoriusstraat-Mastbosstraat naar de rondweg en snelweg.
Na afvoer van de units wordt het terrein in oude staat hersteld (grasveld).
De gemeente en de aannemer zijn zich ervan bewust dat deze werkzaamheden hinder opleveren en vragen hiervoor uw begrip. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw K. Hakze van de Gemeente Breda, via telefoonnummer (076) 529 3874, of per e-mailadres: ca.hakze@breda.nl.

Vragen aan de gemeente?
Deel Verwijderen tijdelijke huisvesting 1e Rith op Twitter Deel Verwijderen tijdelijke huisvesting 1e Rith op Facebook Deel Verwijderen tijdelijke huisvesting 1e Rith op Hyves
11jul

Werkzaamheden aan het spoor

Van woensdag 13 tot en met vrijdag 22 juli werkt ProRail aan het spoor tussen Breda en Lage Zwaluwe. Dit betekent dat er vanuit het station Breda in d...
0 reacties
Deel Werkzaamheden aan het spoor op Twitter Deel Werkzaamheden aan het spoor op Facebook Deel Werkzaamheden aan het spoor op Hyves Aanleg hondenuitlaatstrook aan het Schapenpad (Somerweide)

Om overlast van hondenuitwerpselen tegen te gaan, wil de Gemeente Breda aan het Schapenpad een hondenuitlaatstrook aanleggen. Voordat de gemeente een ...
0 reacties
Deel Aanleg hondenuitlaatstrook aan het Schapenpad (Somerweide) op Twitter Deel Aanleg hondenuitlaatstrook aan het Schapenpad (Somerweide) op Facebook Deel Aanleg hondenuitlaatstrook aan het Schapenpad (Somerweide) op Hyves
08jul