Gemeente Hardenberg

Lokale bedrijven mogen producten nieuw gemeentehuis leveren

07 juli 2011

De gemeente Hardenberg wil graag de lokale economie stimuleren en bedrijven de kans geven om producten of diensten te leveren voor het nieuwe gemeentehuis. Daarom roept de gemeente ondernemers en bedrijven op zich aan te melden als ze hiervoor belangstelling hebben.

De gemeente Hardenberg heeft een aanbestedingsstrategie bedacht die voor veel, ook lokale, partijen toegankelijk is. Hierdoor krijgen veel bedrijven een kans om producten of diensten te leveren voor in het nieuwe gemeentehuis. Door een versnippering van de opdrachten kunnen meerdere partijen meedoen aan de aanbesteding.

Behalve het stimuleren van de lokale economie heeft de lokale inkoop nog een voordeel. Producten als beeldschermen worden op het laatste moment ingekocht, omdat de techniek elk keer weer wordt vernieuwd en verbeterd. Voor de complexe inrichting, waar hoge eisen aan gesteld zijn, doet de gemeente een beroep op specialisten.

Diverse opdrachten
Het geldt voor hele diverse werken en opdrachten. Zo wil de gemeente de twee oude trouwstoelen terug laten komen in de inrichting. Die moeten schoongemaakt worden en wellicht gerestaureerd. Ook het leveren van bijvoorbeeld klokken, planten, beeldschermen en koelkasten valt onder deze regeling.

Als de gemeente weet welke partijen voor welk werk interesse hebben, kunnen die daarvoor mogelijk benaderd worden.

Geïnteresseerd? Meld u aan!
Bent u geïnteresseerd om een bijdrage te leveren aan de (losse) inrichting van het gemeentehuis? Dan kunt u een e-mail sturen naar: inrichtinggemeentehuis@ hardenberg.nl. Er volgt een bevestigingsmail en vervolgens wordt u op de hoogte gehouden van de procedures en de planning.