Inzet mobiele operatiekamer oplossing voor Medinova Kliniek Klein Rose

Persbericht van MediNova NV

Inzet state-of-the-art mobiele operatiekamer oplossing bij renovatieproject Medinova Kliniek Klein Rosendael

Rozendaal, 12 juli 2011 - Medinova Kliniek Klein Rosendael te Rozendaal (GLD) is de eerste zorgaanbieder in Nederland die een mobiele operatiekamer van Vanguard Healthcare Solutions inzet om haar hoge standaard van patiëntenzorg tijdens haar verbouwing te garanderen. De unit wordt in juli en augustus 2011 tijdens de renovatie van de huidige operatiekamers ingezet.

"Het was een logische afweging: we zouden gedurende de renovatie geen operatieve ingrepen meer kunnen aanbieden aan onze patiënten. Dankzij de samenwerking met Vanguard kunnen we onze patiënten een ononderbroken service bieden en lopen de huidige behandelplannen geen onnodige vertraging op. Daarbij voorkomen we ook lange wachtlijsten" aldus kliniekmanager Mirjam Wennink.

Medinova Kliniek Klein Rosendael is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van orthopedie, plastische chirurgie, neurochirurgie en heelkunde. Medische ingrepen waarvoor de patiënt niet langdurig opgenomen hoeft te worden. Een kliniek met respect voor de patiënt, uitstekende zorg, persoonlijke aandacht en zonder wachtlijsten. Medinova Kliniek Klein Rosendael is in het bezit van de kwaliteitskeurmerken ZKN en ISO 9001:2008. Met een jaarlijkse doorstroom van 20.000 patiënten heeft Medinova Kliniek Klein Rosendael besloten om de drie operatiekamers geheel te renoveren om te voldoen aan de nieuwste normen binnen de moderne gezondheidszorg.

"De patiënt zal de mobiele unit niet anders ervaren dan een gewone operatiekamer", vervolgt Ian Gillespie, Chief Executive van Vanguard. "Door gebruik te maken van de mobiele operatiekamer is Medinova Kliniek Klein Rosendael tijdens de renovatie in staat blijvend hoogwaardige zorg te bieden aan haar patiënten. We zijn blij dat Medinova in haar streven naar optimale patiëntenzorg voor onze innovatieve oplossing heeft gekozen".
Over Medinova Klinieken
Medinova is een netwerk van vier zelfstandige behandelcentra: - Kliniek Klein Rosendael (orthopedie, neurochirurgie, heelkunde, plastische chirurgie)
- Kliniek OMC Haarlem (oogheelkunde)
- Kliniek Zestienhoven (orthopedie)
- Kliniek Breda (orthopedie, neurochirurgie)
Kijk voor meer informatie op www.medinova.com

Over Vanguard
Vanguard Healthcare Solutions is een in Engeland gevestigd bedrijf dat voor de Benelux en Noord-Europa vertegenwoordigd wordt door R2Innovations, een bedrijf dat zich specialiseert in het aanbieden van noviteiten in de gezondheidszorg. Vanguard heeft een vloot van 38 mobiele operatiekamers, endoscopiekamers en uitslaapkamers. Kijk voor meer informatie op www.r2innovations.nl

*

Links:
http://www.medinova.com



Razende Robot Reporter