Winnaar Euro Loterij was op zoek naar geluk

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 11 juli 2011 - Een man uit Amsterdam heeft de hoofdprijs van de Euro Loterij van 200.000 euro gewonnen. De winnaar speelt al mee vanaf 1980 met iedere week andere getallen. Het winnende lot is verkocht bij Techador Sarah in Amsterdam.

"Ik was zo op zoek naar geluk! Iedere zaterdag speel ik mee met Lotto. Het is een hobby van me. Ik heb altijd tegen mijn vrouw gezegd, dat ik vol zou houden en op een dag een grote prijs zou winnen. Ik ga mijn schulden afbetalen. Mijn leven wordt door het winnen van deze prijs makkelijker. Ik ben nu een vrij man," aldus de gelukkige winnaar.

Het winnende Lottolot is verkocht bij Techador Sarah aan de Ceintuurbaan 224 in Amsterdam. Hier wordt woensdag 20 juli om 15.00 uur een grote taart aangesneden om het winnen van de prijs aldaar te vieren. Daarnaast worden er gratis Lottoloten aan iedereen ouder dan achttien jaar uitgedeeld. Hiervoor geldt: op = op.

Lotto Jackpot
In 2010 heeft Lotto 40 prijzen van een miljoen euro of meer uitgekeerd. Zaterdag 9 juli is de Jackpot niet gevallen. Dat betekent dat de Lotto Jackpot aanstaande zaterdag goed is voor maar liefst 19,5 miljoen euro.

Iedereen wint met Lotto
Niet alleen spelers van Lotto winnen met Lotto, maar ook goede doelen winnen. Lotto is een product van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

*




Razende Robot Reporter