1-jarig jubileum Holland Village nieuwe stijl

Persbericht van Holland Village

Holland Village ontdoet zich van stoffig imago en viert 1 jaar Holland Village nieuwe stijl!
Het is alweer een jaar geleden dat de jonge en enthousiaste ondernemers Leenderd Garcia Moes en Wendy van Kerkwijk, het roer overnamen in Holland Village Amsterdam.
Hoewel Holland Village al meer dan 25 jaar een begrip is in Amsterdam en omstreken, werd door het ondernemersduo vanaf het eerste moment rigoureus afscheid genomen van een aantal concepten en ideeën die niet meer van deze tijd zijn en dus niet langer in hun visie pasten. De dinnershow onderging een complete metamorfose en ook aan het interieur en de techniek van Holland Village is de nodige aandacht besteed. De dinnershow werd voorzien van een compleet nieuw entertainmentteam en een eet-arrangement dat in Studio 21 niet zou hebben misstaan. Tevens herenigde het ondernemersduo de 5 parels uit de Jordaan in Holland Village en creëerde daarmee een unieke blikvanger in de entree. Natuurlijk mochten André Hazes en De Zangeres Zonder Naam daarbij niet ontbreken. Deze veranderingen betekenden een geweldige omslag die vanaf de eerste dag goed ontvangen is door feestvierend Nederland en haar vruchten begint af te werpen.

De dinnershow van Holland Village is de enige echte dinnershow van Amsterdam en zit boordevol verrassende elementen en artiesten met een indrukwekkende staat van dienst. Velen van hen komen rechtstreeks uit de musicalwereld en weten als geen ander wat show is. De dinnershow biedt werkelijk voor ieder wat wils en is zowel geschikt voor zakelijke evenementen als voor familie-uitjes. Maar ook een bruiloftsfeest, waarbij alles op de wensen van de gasten wordt afgestemd, behoort in Holland Village tot de mogelijkheden.
Uiteraard is het prachtige decor met Amsterdamse grachten, honderden lichtjes en natuurlijk de beroemde 'Magere Brug' bewaard gebleven in dit unieke theaterrestaurant dat gevestigd is in een prachtig oud pakhuis. Bovendien kunnen alle gasten van de dinnershow sinds kort zelfs gratis parkeren. Een extra pluspunt dat de toch al uitstekende service alleen maar ten goede komt.

Om de feestelijkheden rondom "1 jaar Holland Village nieuwe stijl" extra cachet te geven, worden er in samenwerking met verschillende partners een aantal ludieke acties georganiseerd voor de bezoekers van de dinnershow. Ook laat het team van Holland Village bedrijven en relaties op uitnodiging (opnieuw) kennis maken met deze sfeervolle locatie in bruisend Amsterdam tijdens een feestelijk evenement op 11 juli a.s. waarbij alle genodigden de complete Holland Village dinnershow zullen beleven.

Links:
http://www.hollandvillage.nl/holland-village-dinnershow


Razende Robot Reporter