3 D Consulting sluit contract met Agfa Gevaert twv ongeveer 500.000 euro op jaarbasis

11/07/2011 09:54

3D Consulting

Antwerpen, 11 juli 2011

3D Consulting uit Antwerpen sluit managed staffing contract met Agfa Gevaert ter waarde van ongeveer 500.000 euro op jaarbasis.

Na een grondige selectieperiode waarbij de kandidaat leveranciers zeer uitvoerig gescreend werden op vlak van technische kennis, ervaring en prijs heeft Agfa Gevaert de beslissing genomen om op vlak van zijn operations divisie een managed staffing overeenkomst te sluiten met 3D Consulting. De medewerkers van 3D Consulting zullen instaan voor alle operationstaken en ook voor de support buiten de kantooruren. Dit contract past in de strategie die David van Waesberghe en Kelly Lauwrijs willen uitbouwen voor 3D Consulting waarbij naast de uiterst succesvolle consulting divisie er een uitbreiding moet komen in de managed staffing en managed services divisie. Het management van 3D Consulting is er dan ook van overtuigd dat om op lange termijn te kunnen blijven groeien een consulting bedrijf dient te diversifiëren waarbij het dienstenpallet voor de klanten compleet dient te zijn. Het is dan ook duidelijk dat het de ambitie is van 3D Consulting om voor zijn klanten een "single-stop" partner te zijn. Ten allentijden blijft het lean and mean business model centraal staan waarin de klanten van 3D Consulting zoals bij het "colruyt-model" ten allen tijde best value for money krijgen.

Momenteel werken er 50 ICT'ers voor 3D Consulting. Door deze deal zal 3D Consulting minstens 20 nieuwe aanwervingen doen tegen eind dit jaar naast de 40 openstaande vacatures voor de consulting divisie.

Contactpersoon

3D Consulting

David van Waesberghe

+32 473 919090

David@3dconsulting.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel