Persbericht

Information Builders maakt forse groei door
Uitbreiding personeelsbestand onderstreept groei

Amstelveen, 11 juli 2011 - Information Builders, ontwikkelaar van business intelligence- en integratiesoftware, maakt een sterke groei door. De vraag naar oplossingen op het gebied van datakwaliteit en mobile BI neemt toe en om hieraan te kunnen voldoen, heeft het bedrijf de afgelopen tijd vier nieuwe medewerkers aangesteld en Dennis Bartels eindverantwoordelijk gemaakt voor de Benelux-organisatie.

Bartels werkt sinds 1992 bij Information Builders, waar hij als Senior Sales Director al veel ervaring opdeed. Bartels is VP Sales EMEA en heeft in die rol nu ook de eindverantwoordelijkheid over de vestigingen in de Benelux.

De nieuwe medewerkers die Information Builders heeft aangesteld, zijn Jeroen Krah als Marketing Operations Manager EMEA, Mellinda Beunkes en Jack Vilijn in de functie van Account Manager en Etiënne Berbers als Pre-Sales Consultant.

"Ik ben erg verheugd met deze nieuwe uitdaging", zegt Dennis Bartels. "Information Builders timmert momenteel hard aan de weg. Datakwaliteit komt steeds hoger op de agenda bij bedrijven en dat merken we aan de groeiende vraag naar onze oplossingen. Daarnaast wordt mobiele toegang tot onze BI-oplossingen steeds belangrijker. Gebruikers kiezen vaker voor smartphones en tablets in plaats van desktops en laptops. Om de productiviteit van deze gebruikers te optimaliseren, zorgen steeds meer bedrijven ervoor dat iedereen overal directe toegang heeft tot tijdige- en volledige informatie. Ik kijk er naar uit met ons uitgebreide team meer bedrijven te kunnen bedienen met oplossingen die het mogelijk maken betere zakelijke beslissingen te nemen."

(245 woorden)