DOGGIES.nl - Nieuwe vergelijkingssite voor lokale hondenbedrijven

[Logo Doggies.nl] AMSTERDAM, 20110711 -- Meer dan 1 miljoen hondenliefhebbers kunnen vanaf nu anoniem hun mening geven over hondenbedrijven in hun eigen regio. De nieuwe vergelijkingssite www.doggies.nl helpt hondenbezitters om lokale hondenbedrijven zoals dierenartsen, hondenscholen of dierenpensions te vergelijken en de beste te kiezen.

Het doel van de site is om hondenbezitters inzicht te geven in de beste (en slechtste) hondenbedrijven in hun eigen omgeving. Er staan al meer dan 6500 adressen op de site en de categorieën lopen uiteen van hondvriendelijke restaurants tot crematoria. Voor hondenliefhebbers die weleens ergens anders willen wandelen dan het bekende blokje om, biedt de site uitgebreide informatie over meer dan 300 losloopgebieden en hondenstranden door heel Nederland.

“De site blijkt een schot in de roos en de beoordelingen stromen binnen”, aldus de initiatiefnemers. “Hondenbezitters zijn blij dat er eindelijk inzicht komt in de goede en minder goede bedrijven en ondernemers realiseren zich dat de beoordelingen goed zijn voor hun vindbaarheid op Google.”

Voor meer informatie: www.doggies.nl