MYHABIT kondigt Internationale verzending aan

Klanten wereldwijd kunnen nu bestellen uit een samengestelde selectie van top designermerken, aangeboden met een korting van maximaal 60% en met snelle levering naar meer dan 50 landen.

SEATTLE (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20110711 --

(NASDAQ:AMZN) – MYHABIT.com, een nieuwe modebestemming voor private verkoop van Amazon, kondigde vandaag een vast bedrag van $15 aan voor prioritaire internationale verzending met geschatte importheffingen die bij de kassa in rekening zullen worden gebracht. Klanten in meer dan 50 landen in Europa, Azië en Zuid-Amerika kunnen nu winkelen voor luxe designerproducten en deze kopen met maximaal 60 procent korting.

“Ongeacht waar onze klanten zich bevinden, we weten dat ze graag winkelen voor de beste merken en dat ze het gemak van snelle verzending en gemakkelijke, probleemloze teruggave waarderen,” zei Maria Renz, president van MYHABIT. “Wij zijn toegewijd aan het voortdurend verbeteren van de winkelervaring en zijn zeer verheugd om nu naar modeklanten wereldwijd te kunnen verzenden – van Canada en Australië tot Zuid-Korea en China.”

MYHABIT biedt een zorgvuldig uitgekozen selectie aan stijlen van internationaal erkende ontwerpmerken zoals Escada, Vera Wang, Halston, House of Harlow 1960 en Elizabeth and James aan, voor dames-, heren- en kinderkleding. De verkoop begint dagelijks vanaf 12.00 EDT (New York)/17.00 BST (Londen)/18.00 CEST (Parijs)/21.30 IST (Bombay)/0.00 SGT (Singapore)/0.00 CST (Peking)/2.00 EST (Sydney) en heeft meestal een duur van 72 uur, of totdat het product is uitverkocht. De website voor private verkoop biedt een gratis, onmiddellijk lidmaatschap met snelle gratis verzending en teruggave voor bestellingen binnen de V.S.; en een snelle internationale verzending voor $15. Klanten kunnen nu eenvoudig op afdeling en verkoopsevenement browsen en foto's van topklasse en 360 °-video ervaren van kleding die getoond wordt door levende modellen.

Om de start in stijl te lanceren, biedt MYHABIT een korting van $25 voor een enkelvoudige aankoop gemaakt vóór 1 augustus. Bij het uitchecken moet u de code INTLSHIP invoeren. MYHABIT biedt gratis, vierdaagse verzending en gratis terugzending voor bestellingen binnen de V.S. en een vast bedrag. van $15 voor prioritaire internationale verzending. Bestellingen die in aanmerking komen zullen een geschenkbon-krediet ontvangen die men bij MYHABIT, Amazon.com en Endless.com kan gebruiken.

Ga voor meer informatie over internationale verzending en voor geschatte verzendtijden per land, naar: http://www.myhabit.com/help/200690000.

Over MYHABIT.com

MYHABIT, in 2011 ontwikkelt en gelanceerd door Amazon.com, is een modebestemming met lidmaatschap, dat tot 60 procent korting biedt op de catalogusprijzen van designer- en boutiquemerken voor dames-, heren- en kinderkleding. De website voor private verkoop biedt dagelijkse verkoop voor een beperkte tijdsduur en begint om 9.00 PT/12.00 EST. MYHABIT is een luxueuze modebestemming voor het kopen van zorgvuldig uitgekozen producten, dat tevens een nieuwe norm zet in comfort en dienstverlening met een gratis, onmiddellijk lidmaatschap en gratis terugzending binnen de V.S. voor in aanmerking komende producten, en snelle internationale verzending voor $15.

Over Amazon.com

Amazon.com, Inc. (NASDAQ:AMZN), een Fortune 500-bedrijf gevestigd in Seattle, opende in juli 1995 op het Wereldwijde web en biedt vandaag de dag 's werelds grootste selectie. Amazon.com, Inc. streeft ernaar om het meest klantgerichte bedrijf op aarde te zijn, waar klanten alles kunnen vinden en ontdekken wat zij online zouden willen kopen, en het streeft ernaar om de goedkoopst mogelijke prijzen aan te bieden. Amazon.com en andere verkopers bieden miljoenen unieke, nieuwe, opgeknapte en gebruikte producten in categorieën zoals Boeken, Films, Muziek & Games, Digitale Downloads, Elektronica & Computers, Huis & Tuin, Speelgoed, Kind & Baby, Boodschappen, Kleding, Schoenen & Sieraden; Gezondheid & Schoonheid, Sport & Buitenhuis; en Gereedschap, Auto & Industrieel. Amazon Web Services biedt Amazon's ontwikkelaarklanten toegang tot de in-the-cloud-infrastructuurdiensten gebaseerd op Amazon's eigen platform voor back-end-technologie dat door ontwikkelaars gebruikt kan worden om vrijwel elke type bedrijf mogelijk te maken. Kindle, Kindle 3G, Kindle met speciale aanbiedingen, Kindle 3G met speciale aanbiedingen en Kindle DX zijn de revolutionaire draagbare lezers die draadloos boeken, tijdschriften, kranten, blogs en persoonlijke documenten downloaden naar een scherp scherm met elektronische inkt met hoge resolutie en dat eruit ziet en leest als echt papier. Kindle 3G, Kindle 3G met speciale aanbiedingen en Kindle DX maken gebruik van dezelfde 3G-draadloze technologie als mobiele telefoons, dus gebruikers hoeven nooit op zoek te gaan naar een Wi-Fi hotspot. Kindle staat bovenaan de best verkochte product van de miljoenen producten die via Amazon verkocht worden.

Amazon en haar dochterondernemingen beheren websites waaronder www.amazon.com, www.amazon.co.uk, www.amazon.de, www.amazon.co.jp, www.amazon.fr, www.amazon.ca, www.amazon.cn, en www.amazon.it. Zoals hierin gebruikt, “Amazon.com,” “wij,” “onze” en soortgelijke termen omvatten Amazon.com, Inc., en haar dochterondernemingen, tenzij de context anders wordt aangegeven.

Vooruitziende verklaringen

Deze aankondiging bevat vooruitziende verklaringen in de zin van Sectie 27A van de Securities Act van 1933 en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934. Werkelijke resultaten kunnen aanzienlijk verschillen van de verwachtingen van het management. Deze vooruitziende verklaringen omvatten risico's en onzekerheden die ondermeer het volgende omvatten: risico's met betrekking tot concurrentie, management van groei, nieuwe producten, diensten en technologieën, mogelijke schommelingen in bedrijfsresultaten, internationale uitbreiding, resultaten van juridische procedures en vorderingen, vervulling van centeroptimalisatie, seizoensgebondenheid, commerciële overeenkomsten, overnames en strategische transacties, buitenlandse wisselkoersen, systeemonderbrekingen, inventaris, overheidsregulering en -belasting, betalingen en fraude. Meer informatie over factoren die de financiële resultaten van Amazon.com mogelijkerwijze kunnen beïnvloeden zijn opgenomen in Amazon.com's dossiers die gedeponeerd zijn bij de Securities and Exchange Commission, waaronder het meest recente jaarverslag op Formulier 10-K en opvolgende dossiers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Amazon.com, Inc
Media Hotline, 206-266-7180

www.amazon.com/pr

Ticker_symbol NASDAQ:AMZN