Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
7 juli 2011

GASTEN TWEEDE WEEK 'PAAL 020' BEKEND
Tim Knol, Ton Verlind, Harry Slinger, Tonny Alberti, Hans Lubberding, Cloudmachine

De kop is er af! De eerste week is er lekker warmgedraaid in Paal 020, het nieuwe zomerse tv-magazine van RTV Noord-Holland. In de tweede week, vanaf maandag 11 juli, schuift een breed scala aan gasten en artiesten op werkdagen vanaf 17:15 uur aan bij het gezelligste strandpaviljoen van Noord-Holland. 'Paal 020' verwelkomt onder anderen Harry Slinger, Tonny Alberti, Tim Knol, Hans Lubberding, Ton Verlind en Cloudmachine.

Onder voorbehoud van wijzigingen komen van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli de volgende gasten langs bij 'Paal 020':

Maandag 11 juli zijn Femke Pasquino en Harry Slinger en zijn zoon Bram te gast. Femke Pasquino is de initiatiefneemster van verhuisdieren.nl, een soort datingsite waarop men op verantwoorde wijze een huisdier kan zoeken of herplaatsen. Oud-Drukwerkzanger Harry Slinger staat tegenwoordig in het theater. Zijn zoon Bram heeft de liefde voor de muziek geërfd en dat laten ze horen ook.

Dinsdag 12 juli schuiven Tonny Alberti en Tony Anderson aan. Tonny Alberti stamt uit de bekende artiestenfamilie. De zoon van Willy en Ria en broer van Willeke heeft een eigen entertainmentbedrijf en managet artiesten. Een van zijn protegés is Tony Anderson, een zanger en componist die met veel grote namen zong. André Hazes nam zelfs een nummer van hem op.

Woensdag 13 juli komen Tim Knol en Hans Lubberding naar 'Paal 020'. Hans Lubberding is directeur van het Amsterdamse Olympisch Stadion, hij heeft grootse plannen met het gebied rondom het Olympisch Stadion. Singer-songwriter Tim Knol is een graag geziene gast bij RTV N-H en niet in de laatste plaats omdat hij puike muziek maakt, getuige zijn succesvolle tweede album 'Days'. Hij komt praten en spelen.

Donderdag 14 juli belooft een muzikale editie te worden met Wesly Bronkhorst en DJ Suna. Wesly Bronkhorst is de rasechte Amsterdamse volkszanger die zong op de bruiloft van Wesley en Yolanthe en al voor 40.000 man in de Amsterdam ArenA heeft opgetreden. DJ Suna brengt haar eigen muzikale noot in. Zij draait voor 8 tot 88 en van Paradiso tot bejaardenhuis.

Vrijdag 15 juli is 'Paal 020' een diervriendelijk strandpaviljoen met Ton Verlind en Martin Arens. Voormalig mediadirecteur van de KRO en schrijver/journalist Ton Verlind neemt zijn witte herdershond Lumi mee. Zij speelt de hoofdrol in zijn boek 'Verliefd op Mevrouw De Wit'. Martin Arens is de dierenarts uit onze eigen docusoap De Dierenkliniek. Muziek is er van Cloudmachine, een band die al jaren zeer in de smaak valt bij de muziekpers en het publiek.

'Paal 020' wordt afwisselend gepresenteerd door Floris Roubos, Aart van Eldik, Roos Abelman, Peter Maarsen en Patricia Nagelkerke. De borrelhappen worden -op geheel eigen wijze- geserveerd door Martin de Eurokok.

'Paal 020':
Elke werkdag om 17:15 uur bij RTV Noord-Holland


---

Noot voor de redactie (