Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - 20-jarige man aangehouden voor winkeldiefstal | |
De politie heeft zondagavond 10 juli een 20-jarige man, zonder vaste woon of verblijfplaats, aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De man zou bij een supermarkt aan het Stationsplein in Apeldoorn een fles drinken hebben weggenomen zonder te betalen.


De politie ontving een melding van de winkeldiefstal waarop zij ter plaatse gingen. Aan de hand van het opgegeven signalement wist de politie de man op het Centraal Station aan te houden. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waar een proces-verbaal is opgemaakt.


2011095325

|     |Apeldoorn - Woninginbraak en poging tot inbraak           |

In de nacht van zaterdag op zondag 10 juli hebben er in Apeldoorn een woninginbraak en een poging tot woninginbraak plaatsgevonden.


Bij een woning aan de Zutphensestraat is men door het forceren van een raam de woning binnengekomen en heeft men onder andere sieraden weggenomen. Op de Bloemenheuvellaan heeft men door middel van het forceren van de voordeur getracht een woning binnen te komen. Doordat de inbrekers hierbij door de bewoners werden betrapt is dit niet gelukt. De politie heeft beide zaken in onderzoek.


2011095236 / 2011095293

|     |Apeldoorn - De politie zoekt getuigen van verkeersongeval |

Zondag 10 juli heeft er rond 10.45 uur op de kruising Zutphensestraat en Deventerstraat in Apeldoorn een verkeersongeval plaatsgevonden. Hierbij is een 25-jarige bijrijdster uit Veessen lichtgewond geraakt.


Een 38-jarige bestuurder uit Nijmegen reed vanaf de Zutphensestraat de kruising op en wilde hier rechtdoor rijden in de richting van de Deventerstraat. De tweede automobilist, een 26-jarige man uit Olst, kwam vanuit de Laan van Erica en stond voorgesorteerd om rechts af te slaan. In plaats van rechts af te slaan reed de 26-jarige automobilist echter rechtdoor met de aanrijding tot gevolg. De 25-jarige bijrijdster is lichtgewond ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Apeldoorn.


De politie heeft een onderzoek ingesteld en is opzoek naar getuigen. Getuigen van het ongeval kunnen de politie bellen via 0900-8844.


2011095218


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(

---- --