Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Uden, 11 juli 2011

Openluchtvoorstelling 'Lipgloss in Sprookjesbos' goed bezocht

Zomervakantie is officieel begonnen: ruimte voor familie-uitjes

Afgelopen zaterdag 9 juli vond de familievoorstelling 'Lipgloss in sprookjesbos' plaats in Natuurtheater De Kersouwe, Heeswijk Dinther. Deze hilarische sprookjesmix, opgevoerd door Jeugdtheatergroep De Kersouwe, viel - ondanks het wisselvallige weer - duidelijk in de smaak bij het publiek. De zomervakantie is dan ook officieel begonnen. Noordoost-Brabanders die nog niet op vakantie vertrekken of vakantie vieren in eigen land, zoeken vertier in de buurt.

Assepoester wordt in de sprookjesmix geteisterd door haar afschuwelijke stiefmoeder en haar twee verschrikkelijke stiefdochters Paris en Hilton. En Roodkapje krijgt bijvoorbeeld te maken met de hongerige wolf die lijdt aan een imagoprobleem en in plaats van Roodkapje op te willen eten, verliefd op haar wordt. Deze extra voorstelling van de jeugdtheatergroep werd dit jaar voor het eerst aangeboden door ABN AMRO. De gratis openlucht voorstelling laat kinderen op een luchtige manier kennismaken met cultuur. Het was voor ABN AMRO klanten een feest om op deze manier de zomer te beginnen met hun (klein)kinderen. "Met het aanbieden van deze extra openluchtvoorstelling willen wij wat terug doen voor onze relaties. Het hoeft bij ons niet altijd om cijfers te gaan", zegt Joan Linthorst- Homan, Directeur Bedrijven ABN AMRO Oss, Uden, Veghel.

'Lipgloss in sprookjesbos' is voor iedereen tot 16 juli a.s. nog steeds te bewonderen in Natuurtheater De Kersouwe. Klik op het beeld om het in hoge resolutie te downloaden.

Noot voor de redactie,