Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ZO ZWOEL KLINKT EEN TURKSE ZOMER
Hillside Su lanceert vierde: 'Feelgood' Lounge CD met top tracks

Amsterdam, juli 2011 - Hillside Su is bekend bij wereldburgers op de hele planeet: Het stralend witte, strak vormgegeven 5-sterren design hotel aan de kust bij Antalya is hip, hot & trendy. Hillside Su biedt de perfecte locatie aan de Turkse rivièra om te onthaasten en de balans te herstellen. Overal in alle spierwitte kamers en gangen is lounge muziek te horen. Zelfs onderwater in het zwembad! Om extra te genieten van de zwoele muziek van Hillside Su, is er nu de vierde editie van de feel good Lounge CD.

GEMIXT DOOR MUZIEKHELD OMER KARACAN
Onder de naam Hillside Su Feelgood heeft Omer Karacan, de eigenaar van tal van hippe muziekradio- en televisiestations in Turkije, de nieuwe lounge cd samen gesteld uit de beste internationale lounge muziek van nu. De cd werd kort voor oud en nieuw gelanceerd op de thuismarkt en was daar meteen een groot succes onder de hippe music scène..Fragmenten kun je beluisteren op een speciale website: www.hillsidesufeelgood.com

VERKRIJGBAAR
De CD is verkrijgbaar in heel Turkije en natuurlijk in het hotel zelf! Binnenkort is de CD ook verkrijgbaar in Europa en kun je de CD ook bestellen via de website van Hillside Su.

Het hippe, hotte en trendy Hillside Su hotel ligt in de Konyaalti-streek, pal aan zee, met het centrum van de stad Antalya op 10 minuten afstand. Wie wil onthaasten en zich op wil laden met positieve energie, is in dit unieke en exclusieve 5 sterren hotel met de strakke witte inrichting volledig op zijn plek. De zes enorme discoballen die de lobby domineren, zetten de zintuigen direct op scherp en in de avonduren wordt de witte ruimte kleurrijk verlicht door lichtshows. Het relaxte ritme van de lounge muziek is alom te horen in het hotel, zowel in de 4 bars en de 6 restaurants (o.a. Sushi en Italiaans) die Hillside Su herbergt, als zelfs via onderwater luidsprekers in het openluchtzwembad. Verder zijn er indrukwekkend veel ontspanningsfaciliteiten, zoals een enorme fitnessruimte, een openluchtbioscoop, twee squash- en tennisbanen, Turks bad, sauna en een Spa die keuze biedt uit meer dan 16 soorten behandelingen. Voor meer informatie over Hillside Su: w ww.hillside.com.tr.