Persbericht

Willemstad, Curaçao, maandag 11 juli 2011

AamigoO.com en Please richten joint venture AamigoO Payroll op

AamigoO Group N.V. ("AamigoO") maakt bekend dat haar dochteronderneming AamigoO.com B.V. ("AamigoO.com") een strategische samenwerking aangaat met payrollorganisatie Please Payroll ("Please"). Deze samenwerking is bekrachtigd met de oprichting van een joint venture, waarbij AamigoO.com 51% van de aandelen houdt en Please Holding B.V., de houdstermaatschappij van Please, de overige 49%. Please is een landelijke payrollorganisatie die zich vanaf 2000 gespecialiseerd heeft in payrolldiensten voor het MKB.

De joint venture, AamigoO Payroll B.V. ("AamigoO Payroll"), biedt payrolldiensten aan die het juridische werkgeverschap en de personele administratie van werkgevers overneemt. Met de oprichting van AamigoO Payroll geeft AamigoO.com verdere invulling aan de ontwikkeling van haar online payrolldienstverlening.

AamigoO is een jong en energiek bedrijf met een vernieuwende visie op de flexmarkt. Een onderdeel van deze visie is dat organisaties een transitie doormaken van 'bricks' naar 'clicks', waarbij de verwerking van gegevens steeds meer online zal plaatsvinden en de tussenkomst van menselijk handelen geminimaliseerd wordt. De samenwerking met Please sluit hier met haar hoge mate van automatisering uitstekend bij aan.

Naar verwachting zal de backoffice automatisering van Please een positieve bijdrage leveren aan de groei van de online payrolldienstverlening van AamigoO. Klanten die binnen AamigoO Group bediend worden, zijn voornamelijk (internationale) corporate accounts.

Over AamigoO Group N.V.
AamigoO Group NV bestaat uit:

Source + N.V.
Source is sinds mei 1999 specialist op het gebied van het matchen van ZZP-ers, freelancers en professionals in dienst bij derden op aanvraag van haar cliënten, op diverse kennisgebieden als ICT, financiële en administratieve functies. Source is een 100% matchmaker. Daarnaast verzorgt Source, als broker, de gehele of een deel van de inhuuradministratie van haar opdrachtgevers, waarbij inhuurrisico's geminimaliseerd worden en 100% contract compliancy wordt gegarandeerd. Source is inmiddels maandelijks verantwoordelijk voor meer dan 1.200 professionals op diverse kennisgebieden.

AamigoO.com B.V.
AamigoO.com is het nieuwe internetportaal dat werknemers en werkgevers bij elkaar brengt. Voor werknemers biedt AamigoO de mogelijkheid om zich in te schrijven voor fulltime banen, parttime banen en opdrachten. Voor opdrachtgevers biedt AamigoO de mogelijkheid te zoeken in een database met fulltimers, parttimers en ZZP-ers. Vervolgens kan er voor worden gekozen de werknemer direct zelf in dienst te nemen of deze via AamigoO te gaan payrollen.

AamigoO Payroll B.V.
www.aamigoopayroll.com

Einde bericht