Ingezonden persbericht


Amsterdam, 11 juli 2011

Bobbi Brown's Bridal Look voor Renate Gerschtanowitz

Met gepaste trots mogen wij meedelen dat de kersverse Renate Gerschtanowitz op haar trouwdag is opgemaakt met de producten van Bobbi Brown Cosmetics. Make-up artist Dominique Samuel verzorgde Renates bridal look, die het beste valt te omschrijven als 'klassiek naturel'. Samuel was vooral onder de indruk van de Skin Foundation van Bobbi Brown: "De Skin Foundation van Bobbi Brown is helemaal fantastisch! Renate ging dankzij dit product nog meer stralen." De bruid koos verder voor een lange en klassieke witte jurk. Modeontwerper Claes Iversen was verantwoordelijk voor het ontwerp. Winston en Renate Gerschtanowitz zijn momenteel op huwelijksreis in Italië.

The Bridal Look
Hieronder alle tips en tricks van Bobbi Brown voor een frisse en natuurlijke bruidsmake-up!


1. Masseer de Hydrating Eye Cream en Hydrating Face Cream zachtjes in de huid. Gebruik de Corrector en Concealer voor een frisse en heldere look en eindig met de foundation voor een egalere huid.


2. Gebruik je vinger of een kwast om de Slate Long-Wear Cream Shadow op het onderste ooglid aan te brengen.


3. Gebruik de Cream Shadow Brush om de Steel Long-Wear Shadow aan te brengen op de bovenste wimperlijn.


4. Breng 2 lagen Extreme Party Mascara aan. Breng de mascara vanaf de haarinplanting naar de puntjes van je wimpers voor een dramatisch effect.


5. Lach en breng de Pale Pink Blush aan op de appeltjes van je wangen. Meng de blush van boven naar beneden tot de felle kleur te verzachten.


6. Voor een roze gloed gebruik je Rose Shimmer Brick op de jukbeenderen door middel van de Face Blender Brush.


7. Om de look helemaal af te maken breng je Sandwash Pink Lip Color aan met de lip brush.

Facechart look van Bridal Gowns Runway Oscar de la Renta

www.bobbibrowncosmetics.com