Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

TDA opent derde vestiging in Utrecht

maandag 11 juli 2011

Telecom Direct Almere (TDA) heeft op 7 juli jongstleden zijn derde vestiging in Utrecht geopend door het onlangs failliet gegane contact center Direct Dial over te nemen. TDA heeft de intentie om met een groot gedeelte van de oud-werknemers de werkzaamheden voort te zetten. Op dit moment zijn er gesprekken gaande met de diverse opdrachtgevers van Direct Dial, om de activiteiten zo snel mogelijk door te laten starten.

Het stijgende aantal opdrachtgevers in de afgelopen maanden zorgde ervoor dat TDA al geruime tijd de mogelijkheden aan het onderzoeken was om een derde vestiging te openen. Het faillissement van Direct Dial heeft er nu voor gezorgd dat dit proces in een stroomversnelling terecht is gekomen. Met het openen van haar derde vestiging verwacht TDA haar groeiverwachting te realiseren.

Trieste gebeurtenis met een positief vervolg
"Het faillissement van Direct Dial is natuurlijk een zeer trieste gebeurtenis. Niet alleen voor de oprichters en alle medewerkers, maar ook voor de opdrachtgevers. Wij willen door al onze inspanningen ervoor zorgen dat de emotionele en financiële schade voor beiden zo beperkt mogelijk wordt gehouden. Vandaar dat wij de afgelopen dagen en aankomend weekend hard zullen werken aan een zo snel mogelijke doorstart op deze nieuwe TDA locatie", aldus Cokky Bosman, directeur TDA.

Over TDA
TDA staat al 25 jaar bekend als een facilitair contact center voor hoogwaardige multichannel klantcontactdiensten en is een belangrijke speler op het gebied van klantcontact in Nederland. TDA werkt voor klanten in diverse branches zoals banken & verzekeringsmaatschappijen, webwinkels, overheidsinstanties en het MKB. Meedenken, elkaar sterker maken en samen verantwoordelijkheden dragen zijn de drijfveren van het TDA team. Dit zijn in totaal 180 medewerkers die nu verdeeld zijn over de 3 vestigingen in Almere, Emmeloord & Utrecht.

Uiteraard bent u als (mogelijke) opdrachtgever of werknemer van harte welkom om een kijkje te nemen in ons nieuwe contact center!