'Ik kom bij je eten' op 11 juli met Sterrenfonds-ambassadeurs


Frans Bauer ontvangt het programma met de BBQ

FIJNAART, 20110706 -- Waardenburg, 6 juli 2011 – Het RTL4 programma "Ik kom bij je eten" is recentelijk bij Frans Bauer in Fijnaart opgenomen. Het Sterrenfonds stond tijdens deze opnames centraal. Zo kwamen Sterrenfonds Ambassadeurs John van den Heuvel en John Beerens (de zeer gewaardeerde nieuwe Ambassadeur wordt eind augustus bekend gemaakt) ook spontaan naar de BBQ. Samen met Nicolette van Dam, Vivian Slingerland en Patricia Paay brachten zij de avond door. Het resultaat is op 11 juli aanstaande om 20.00 uur te zien op RTL4.


Met deze BBQ kinderen laten stralen

Het sympathieke programma bezoekt mensen die een bijzonder verhaal hebben en een BBQ verdienen. Ook gaan ze op bezoek bij Bekende Nederlanders. Op 11 juli is te zien hoe de BBQ bij Sterrenfonds Ambassadeur Frans Bauer is verlopen. Frans Bauer: "Natuurlijk is het gezellig om zo met elkaar de avond door te brengen. Maar vooral heb ik hier ja op gezegd, omdat deze gezelligheid symbool staat voor wat ik vind dat kinderen verdienen. Daarom zitten we hier voor het Sterrenfonds. Om de kijkers uit te leggen dat er in Nederland nog veel, veel te veel kinderen zijn, voor wie aandacht en een feestje niet zo vanzelfsprekend zijn."

Over kinderen geen discussie....

Het Sterrenfonds heeft als doel kinderen in de leeftijd 0 tot 16 jaar te laten stralen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Of dat nu is omdat ze ernstig ziek zijn, hun ouders (tijdelijk) niet voor ze kunnen zorgen, ze steun nodig hebben in hun ontwikkeling of omdat ze in financieel moeilijke situaties leven.

Het Sterrenfonds adopteert afgeronde materiële projecten in Nederland om ze binnen zo kort mogelijke tijd te realiseren. De lopende projecten van het Sterrenfonds zijn op ieder moment te vinden op het SterrenMenu en op de website. Alle (financiële) steun is van harte welkom. Kijk voor meer informatie op http://www.sterrenfonds.nl of doneer op rekeningnummer 47 25 78 146.

Het Sterrenfonds 





Sterrenfonds