FloraHolland


FloraHolland actief in Innovatie Arena Greenport Campus

FLORAHOLLAND (9 juni 2011) - Greenport Campus innovatie support organiseert van dinsdag 14 juni tot en met dinsdag 12 juli de tweede Innovatie Arena met het thema "Creëer je eigen meerwaarde". FloraHolland speelt hier een actieve rol in door trends en ontwikkelingen te presenteren op het gebied van meerwaarde voor tuinbouwproducten. Daarnaast laat, de afdeling Product- en Conceptontwikkeling van, FloraHolland zien hoe zij kwekers kan begeleiden bij bedrijfspositionering en product- en collectieontwikkeling.

Het doel van deze Innovatie Arena is bewustwording en activering van marktgericht denken vanuit technologische innovaties in de tuinbouw. Veel kwekers vinden het lastig om onderscheidend te denken vanuit een marketing gedachte. Met deze Innovatie Arena wil Greenport Campus tuinbouwbedrijven stimuleren meer na te denken over meerwaarde. Aan de Innovatie Arena werken diverse partijen mee om een compleet beeld te geven van het gekozen thema. Naast de presentaties van FloraHolland zullen er ook verschillende video's en presentaties te bezichtigen zijn, waarin tuinbouwbedrijven die successen hebben geboekt met het creëren van meerwaarde voor hun producten aan het woord komen. Vervolgens worden er handvatten en middelen aangereikt om de kweker marktgericht te laten denken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld toegang tot marktinformatie.

De Innovatie Arena is open voor publiek van dinsdag 14 juni tot en met dinsdag 12 juli bij Demokwekerij Westland. Kijk voor meer informatie op: www.greenportcampus.nl.
Voor meer informatie over begeleiding bij bedrijfspositionering en product- en collectieontwikkeling door FloraHolland, kan contact worden opgenomen met de afdeling Product- en Conceptontwikkeling via T. 0174-635808.