Gemeente Almelo

Raadsvergadering over stadion Heracles te volgen op Stadhuisplein

11 juli 2011 - De gemeenteraadsvergadering van dinsdagavond 12 juli, waarbij het voorstel voor het nieuwe stadion van Heracles op de agenda staat, is op het Stadhuisplein op een LED-scherm te volgen. Vanwege de te verwachten drukte en de beperkte beschikbaarheid aan zitplaatsen in de raadszaal is voor deze oplossing gekozen.

Belanghebbende organisaties en personen zijn uitgenodigd om bij het debat in de raadszaal aanwezig te zijn. Daaronder bevinden zich vertegenwoordigers van de BVO Heracles en de Stichting Stadion Heracles, de Businessclub, de supportersverenigingen, de amateurverenigingen die gevestigd zijn op de Ossenkoppelerhoek en politiek betrokkenen.

Agenda
Het onderwerp staat als eerste op de agenda van de raadsvergadering, die dinsdagavond 12 juli om 19.00 uur begint. De raadvergadering is ook te online te volgen via de site van de Gemeente Almelo.

gemeenteraad almelo
In de raadsvergadering van 23 februari 2010 heeft de gemeenteraad een principebesluit genomen over de gemeentelijke medewerking aan de bouw van een nieuw stadion door de Stichting Stadion Heracles Almelo en de BVO. De raad vergadert op 12 juli over een integraal voorstel voor
alle door de raad te nemen besluiten over een nieuw stadion.