Gemeente Oldebroek


Reconstructie Stationsweg Wezep

Vanaf deze week vinden wegwerkzaamheden plaats aan de Stationsweg in Wezep. Deze werkzaamheden zorgen voor verkeerhinder.

Welke werkzaamheden?
Op de Stationsweg wordt het asfalt vernieuwd en worden de fietspaden vernieuwd. Tussen het pand van AME Computers en de Oranjeboomlaan komen parkeervakken. Aan de voetpaden verandert niets. De werkzaamheden starten aan de oostzijde van de weg (even nummers). Daarna worden de werkzaamheden aan de westzijde (oneven nummers) uitgevoerd. Als de werkzaamheden volgens planning verlopen, is de reconstructie van de Stationsweg 18 november 2011 klaar.

Verkeersmaatregelen
Tijdens een deel van de werkzaamheden wordt op de Stationsweg éénrichtingsverkeer ingesteld vanaf de Zuiderzeestraatweg richting het station. Verkeer dat vanaf de zuidkant naar de A28 wil, moet de route Keizersweg, Veluwelaan, Zuiderzeestraatweg en de Rondweg volgen. Deze omleiding wordt met borden aangegeven. De kruising van de Stationsweg met de Bovenheigraaf en Callunastraat blijft gedurende de werkzaamheden zo lang mogelijk open. Tijdens de bouwvak is de Stationsweg niet afgesloten. Waarschijnlijk moet de Stationsweg tijdens de asfalteringswerkzaamheden volledig worden afgesloten (maximaal 2 dagen).

Meer informatie
Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met dhr. E. Kuiper, uitvoerder KWS Infra: 06- 50 22 53 39.