Gemeente Cranendonck


Bestemmingsplan Vennenweg, Gastel binnenkort ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck leggen momenteel de laatste hand aan de voorbereidingen van het ontwerpbestemmingsplan `Vennenweg, Gastel'.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van maximaal 28 woningen aan de rand van de kern Gastel mogelijk. Het project bestaat uit circa 18 vrij uit te geven kavels en 10 projectwoningen waaronder twee-onder-één-kapwoningen en starters- c.q. levensloopbestendige woningen. Aan de westzijde van het plangebied wordt een groenstrook gerealiseerd die de overgang markeert van het bebouwd gebied van de kern Gastel, naar het buitengebied.

Ter visie legging
Het ontwerpbestemmingsplan wordt binnenkort gedurende zes weken ter visie gelegd. De vermoedelijk inzage termijn zal dan tussen 21 juli en 31 augustus zijn. Gedurende deze periode kan door eenieder zowel mondeling als schriftelijk een zienswijze naar voren worden gebracht. De aankondiging van de tervisielegging wordt binnenkort in de Grenskoerier en de Staatscourant gepubliceerd. Directe omwonende zullen een aanschrijving ontvangen waarin de ter visielegging wordt aangekondigd. Op dit moment ligt er nog niets ter inzage en is het dus ook nog niet mogelijk om te reageren.