Gemeente Veenendaal


Fotowedstrijd kunstwerk gemeentehuis

Naast de hoofdentree van het vernieuwde gemeentehuis is, tegen de oude vleugel, een 28 meter hoge toren gebouwd. Op deze toren staat nu het carillon en de toren heeft een uurwerk. Dit is echter meer dan een klok alleen. Het is een kunstwerk, ontworpen door de Amsterdamse kunstenaar Michiel Kluiters. Die noemde het werk âTijdruimteâ. Rond de oplevering van dit kunstwerk, organiseert de gemeente Veenendaal een fotowedstrijd.

Het thema van de fotowedstrijd is âTijdruimteâ. Doe mee en win een digitale fotocamera! Hoe het werkt? Maak een foto van een âruimteâ. Bijvoorbeeld van uw huis, uw straat, een gebouw of een plek in Veenendaal. Plaats deze vervolgens âin de tijdâ. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door van hetzelfde item een foto van vroeger en van nu in te sturen. Of door te werken met seizoenen en fotoâs van een item in twee verschillende seizoenen in te sturen. De ingestuurde fotoâs worden beoordeeld door een onafhankelijke jury. Bij het selecteren van de winnaars wordt vooral gekeken naar originaliteit en creativiteit. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de officiële oplevering van het kunstwerk.

Hollandia wol nieuw Â

Hollandia Wolfabriek nu

Hollandia wol oud Â

Hollandia Wolfabriek toenÂ

Spelregels fotowedstrijd


* Fotoâs kunnen uitsluitend digitaal worden ingestuurd. Mail deze naar projecten@veenendaal.nl o.v.v. fotowedstrijd âTijdruimteâ. Meld daarbij ook het adres (straat, huisnummer én postcode) van de gefotografeerde plaats. Fotoâs zonder adresgegevens zijn uitgesloten van deelname. Vergeet ook uw eigen contactgegevens niet te vermelden.


* Fotoâs moeten voldoen aan het thema.


* De plek die u fotografeert moet herkenbaar zijn.


* Onfatsoenlijke fotoâs zijn uitgesloten van deelname.


* Fotoâs van personen zijn uitgesloten van deelname. Fotoâs van een plek, waar âtoevalligâ mensen op staan, mogen wel.


* Fotoâs moeten 1 tot 3 MB zijn of minimaal 1920x1080 pixels groot.


* Insturen kan tot 1 september 2011.

Â

Â