Gemeente Echt-Susteren


Tijdelijke afsluiting gedeelte Heerdstraat te St - Joost.

In samenwerking met Das&Boom, heeft Asfaltbouw in opdracht van de gemeente Echt-Susteren enkele dassentunnels aangelegd in de Heerdstraat te St. Joost. Op dit weggedeelte wordt nu eveneens een nieuwe asfaltlaag aangebracht. Om deze werkzaamheden snel en veilig te laten verlopen, zal de Heerdstraat vanaf de Hingenderstraat tot in Montfort worden afgesloten voor al het doorgaande verkeer.

Bereikbaar
Aanwonende en andere belanghebbende langs dit gedeelte van de Heerdstraat zijn in overleg met de aannemer gewoon bereikbaar. Ook zal in deze periode de busroute van Veolia komen te vervallen en zal er een aangepaste route worden gereden.

De werkzaamheden

De werkzaamheden starten vanaf maandag 18 juli 2011 tot en met vrijdag 22 juli 2011. In deze periode zal de Heerdstraat afgesloten zijn voor al het doorgaand verkeer. Daarna moeten er nog enkele werkzaamheden worden verricht maar dit zal dan gebeuren door middel van een halve wegafzetting. De Heerdstraat wordt weer opengesteld voor het doorgaand verkeer. Direct aanwonende zullen vooraf en tijdens de werkzaamheden door de aannemer worden geïnformeerd. Tijdens deze werkzaamheden kan er enige verkeershinder ontstaan. De aannemer zal proberen dit tot een minimum te beperken. Wij hopen dan ook op uw begrip.

Meer informatie

Voor nadere algemene informatie kunt u contact opnemen met de heer A. Vilters

(tel. 0475-478478) van de Afdeling Beheer van de gemeente Echt-Susteren.

Â

Â